Svestrani Machine Gun Kelly u novoj suradnji: „more than life“

by lip 11, 2022Izdvojeno, Nova izdanja, Strana glazba, Vijesti

Machine Gun Kelly predstavlja još jednu novu pjesmu! Singl „more than life” tematizira MGK-ev pronalazak ravnoteže između osjećaja ranjivosti te prihvaćanja novopronađene ljubavi, a u tome mu pridružila pop zvijezda u usponu – glaive. Pjesma je dostupna na svim digitalnim glazbenim platformama, a uskoro će se naći i na vinilnom izdanju albuma „mainstream sellout“ koje se može prednaručiti putem linka.

Odvažno razigrana pjesma kombinira talent sve istaknutijeg novog prodigyja pop glazbe – mladog glazbenika umjetničkog imana glaive – s već dobro poznatim MGK-ovim autorskim darom za prenošenje strasti i boli – ovog puta važući emocije i strahove koji ga obuzimaju uslijed ranjivosti prepuštanja novopronađenoj ljubavi.

Nakon američke turneje koja završava ovog kolovoza, Machine Gun Kelly kreće na europsku turneju s ukupno 15 datuma u rujnu i listopadu, u sklopu koje će, između ostalih, posjetiti Italiju, Njemačku i Češku. Na koncertima će publiku iznenaditi brojni gosti među kojima su Avril Lavigne, Travis Barker, WILLOW, blackbear, Trippie Redd, iann dior…

Glazbeni fenomen Machine Gun Kelly u ožujku je objavio svoj dugoiščekivani šesti studijski album „mainstream sellout“. Album kojeg je producirao Travis Barker zaokružuje razdoblje od posljednjih nekoliko mjeseci tijekom kojih je princ punka (titula koju je MGK-u dodijelio Billboard) objavljivao singlove koji su se redovito našli na popisu hitova. Album dolazi uz impresivan popis gostujućih imena među kojima su  WILLOW, Young Thug, Gunna i blackbear.

Tijekom zagrijavanja za „mainstream sellout“, glazbenik je dodatno iznenadio EP izdanjem „lockdown sessions“ na kojemu se nalaze tri viralna hita među kojima je i „roll the windows up“, fanovima ranije poznata kao „smoke and drive“.