Podijeli objavu

„Putovanje„ odnosno početak nastupa je malo kasnio zbog toga što je red za ulazak bio popriličan, iako su bila otvorena dva ulaza. Standardna provjera karti na ulazu je ipak malo dulje trajala jer su se provjeravale i COVID-19 potvrde. Bend je imao strpljenja i tolerancije pa su pričekali dok ljudi koji su čekali nisu ušli, posljedično tome koncert je malo kasnio. Scenografija koja je podsjećala na scene iz Alise u Zemlji Čudesa savršeno je bila uklopljena u cjelokupni „vibe“ benda. Tijekom nastupa su nam otkrili da su u nju uložili nekoliko sati i dosta materijala.

Koncert su započeli sa svojim starijima hitovima, te su nakon zagrijavanja počeli s novijim stvarima i na kraju završili opet sa starijim hitovima. Naime, koncert je zapravo bio koncipiran kao promocija njihovog „novog albuma, koji je izašao prije godinu dana“ Skalamerija. Pjesme s tog albuma su izveli u središnjem djelu koncerta. Publika je posebno bila oduševljena trenucima kada je frontmen Marko u jednom trenutku skinuo crveni sako, kasnije su njegov primjer skidanja i oblačenja pratili ostali članovi benda. Osim toga, nakon što im je grudnjak sletio na pozornicu su nam otkrili kako nikada nisu dobili gaće. Brojnost publike je još jedna stvar koja je bila promjenjiva na ovom svemirskom letu. Tijekom nastupa je zapravo dosta publike otišlo, što i nije čudno s obzirom na to da je mali dio publike zapravo znao pratiti i pjevati uz bend.

No, iako nisu bili do kraja upoznati sa stvaralaštvom ovoga benda većina je uspjela osjetiti njihovu energiju. Publici nije bilo drago pustiti bendu da siđe za pozornice pa su ih zvali na bis. U svojem povratku su odsvirali opet neke svoje starije stvari, koje je publika bolje poznavala, jedna od njih je bila i pjesma Žena od vanilije za koju su i sami rekli da je njihov najveći hit. Nakon nastupa fanovi su pohrlili kupiti majice i platnene vreće s njihovim merchom.

Maria Šoda