Svemirko je sve što ste od jednog pop benda tražili i dobili. Savršeno uravnotežen spoj osjećaja, vještine i kvaliteta.

by svi 27, 2019Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Svemirko je sve što ste od jednog pop benda tražili i dobili. Savršeno uravnotežen spoj osjećaja, vještine i kvaliteta.

U jednom trenutku emo-macho, u drugom avangardan, a u trećem sasvim normalan, recept je koji njegove nastupe uživo čini nezaboravnima. Ova eklektična skupina predvođena Markom Vukovićem uz pomoć pratećeg sastava kojeg čine Antonio Bošnjak, Marin Tandara, Branimir Blažević i Bojan Bojko, nameće se kao jedna od najinteresantnijih pojava suvremene pop glazbe Balkana. Koncerti su ipak Svemirkova aktualnost, a ova skupina ostvariti će sve vaše niskotalasne i sintetizatorske snove u petak, 11.10. u OKC Palach.

Ulaznice bilo u Dallas music shop Rijeka ili u sustavu Entrio već u prodaji, i to po cijeni od 40,00 kuna koja vrijedi do 30.6.Od 1.7. cijena se diže na 50,00 kuna, a ukoliko ih ostane na dan koncerta ulaz iznosi 75,00 kuna.

Svemirko je sve što ste od jednog pop benda tražili i dobili. Savršeno uravnotežen spoj osjećaja, vještine i kvaliteta. U jednom trenutku emo-macho, u drugom avangardan, a u trećem sasvim normalan, recept je koji njegove nastupe uživo čini nezaboravnima. Ova eklektična skupina predvođena Markom Vukovićem uz pomoć pratećeg sastava kojeg čine Antonio Bošnjak, Marin Tandara, Branimir Blažević i Bojan Bojko, nameće se kao jedna od najinteresantnijih pojava suvremene pop glazbe Balkana. Koncerti su ipak Svemirkova aktualnost, a ova skupina ostvariti će sve vaše niskotalasne i sintetizatorske snove.

Na krilima debitantskog albuma “Vanilija” Svemirko je u relativno kratko vrijeme pridobio izrazitu naklonost publike diljem zemalja koje nastanjuju Južni Slaveni, kao i odobravanje te pohvale od strane kritike. Upravo tamo gdje prvi završava, drugi po redu studijski album “Tunguzija” nastavlja, a donosi upravo fantastične melodije i aranžmane, neshvaćenu živopisnu poeziju i lude ritmove savršenih zvučnih aroma koje prožimaju nove hitove.

Od sjevera do juga, od zapada do istoka, odsviravši pozamašan broj koncerata unatrag godinu i kusur dana, Svemirko opravdava povjerenje koje mu njegova publika daje, a za budućnost godine sprema nove koncerte i nove, kako noćne tako i dnevne avanture. U svemirskom brodu na još uvijek neizmišljen pogon, ravno iz kozmosa na našu planetu ova skupina vračeva stiže da vas odvoji od vlastite svijesti. Svemirko vam daje tajne svemira na dlanu, izbor je na vama.

Cijena ulaznica:
40,00 kuna do 30.6.
50,00 kuna od 1.7. do 10.11.
75,00 kuna na dan koncerta
prodajna mjesta: Dallas music shop Rijeka, sustav Entrio