Podijeli objavu

Sudionica showa The Voice Hrvatska, Ema Gagro, Lošinjanka s danskom adresom, ove godine sudjelovala je na povratničkoj Dori, izboru hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije i završila na vrlo dobrom 5. mjestu.

Predstavila se s pjesmom “Redemption” iza koje stoji sjajan međunarodni tim glazbenika i producenata u kojem su Šveđani Andreas Björkman i Kalle Persson te Adriana Pupavac koja je osim rada na glazbi pisala i tekst pjesme.

Ema Gagro im se pridružila na aranžmanu, a konačni rezultat je snažna electro pop pjesma s etno elementima. Moderna svjetska pop produkcija za koju možemo reći da su Šveđani jedni od onih koji su je i stvorili, a shodno uspjesima njihovih najvećih zvijezda Aviciija, Zare Larsson, Icone Pop, Tove Lo i Robyn, savršeno se uklopila u fenomenalan vokalni doseg Eme Gagro koja svojom pojavom širi pozitivnu energiju i vibru.

Uskoro možemo očekivati i video spot za “Redemption”, a ovo je samo početak njihove suradnje koja nije mogla imati bolji start. Šveđani kažu da su se zaljubili u Hrvatsku na prvi pogled, a Ema je svakako jedan od najboljih načina na koji mogu upoznati hrvatski glazbeni talent.