Podijeli objavu

Jedan od omiljenih zagrebačkih sastava – U pol’9 kod Sabe u ovo vrijeme kada je sve “naglavačke” predstavlja agnostičku glazbenu molitvu “Svemirska Silo” u kojoj podsjećaju da sve što nam treba je već u nama.

Već imamo najljepši planet koji možemo imati. Sve što je moguće imamo u sebi. I što je najvažnije, imamo jedni druge.”, poručuju Sabe.

Foto by: Dag Oršić

Popularne Sabe otkrile su nam i kako živi jedan bend u vrijeme pandemije:”Život benda u doba pandemije nije jednostavan. Nema probi. A ako ih ima, nema svirki pa vibra na probama nije baš naj. Kanali se snimaju po doma i šalju mailom. Svira se navečer „akustik“ kad dijete zaspi. Rade se nove pjesme uz klavir a ne na probama kao prije. Za nas to zapravo i nije bilo tako loše. Imale smo više vremena za “family life”. Radile smo paralelno na više pjesama, sa više ljudi. No kad je Konrad Mulvaj dovršio miks Svemirske sile znale smo da to mora biti naš novi singl.”

Foto by: Dag Oršić

Na pjesmi su radili Ana Opalić, Konrad Mulvaj i Martina Zvonić. Na gitari gostuje Marko Lucijan Hraščanec a na bubnjevima Berko Muratović. Pjesmu je masterirao Pavle Miholjević. Producent je Konrad Mulvaj.