Sve je spremno za prvi Pine fest u Samoboru!

by lip 13, 2019Domaća glazba, Festivali, Vijesti

Samoborski Pine fest počinje u petak 14. lipnja, a dostupni su svi detalji festivala. Osim sjajnog glazbenog programa, organizatori ističu i kako će se u sklopu Pine festa održati i hot dog festival pod imenom “Wiener takes it all”.

Pips, Chips & Videoclips, Vojko V, Nipplepeople, High5 i Lika Kolorado nastupaju 14. lipnja, a dan kasnije, tj. drugog dana festivala publiku će zabavljati Hladno pivo, Krankšvester, Porto Morto, Cubies i Mary May. Na rasporedu oba dana su DJ program i popratni sadržaji, a sve detalje možete pronaći na službenoj stranici festivala.

Yem agencija i Grad Samobor zajedničkim snagama planiraju postaviti Samobor na festivalsku kartu Hrvatske, a lineup nam govori da su u tom naumu već uspjeli. Ulaz na festival je besplatan.

Centar za mlade Bunker je mjesto okupljanja mladih iz Samobora i okolice, mjesto zabave, informiranja, učenja i druženja. Upravo iz tih razloga, kao i kvalitetnog i urbanog koncertnog programa Bunkera, Yem se, uz potporu Grada Samobora, odlučio na novi glazbeni projekt kako bi dodatno popunio već bogatu kulturnu ponudu grada Samobora. Ideja je ne samo Samoborcima omogućiti kvalitetan glazbeni festival, već novim festivalom stvoriti još češću naviku odlaska Zagrepčana na vikend izlete u prekrasni susjedni grad.