Podijeli objavu
Foto: Sonja Kovač

Suzama, glasnim vriskom, zastavama i nemjerljivim oduševljenjem, hrvatske su obožavateljice jučer dočekale Isaca Elliota u Zagrebu.

Riječ je naime o sedamnaestogodišnjoj pop zvijezdi iz Finske koja je održala pop up show i druženje s obožavateljima ispred Menart multimedijalne knjižare u Avenue Mallu Zagreb. Mlada teen zvijezda besplatan pop up show održava u gradovima diljem Europe i to na zahtjev svojih obožavatelja – na društenim mrežama ih pita u koji grad da dođe. Tako je zahvaljujući željama i pisanju hrvatskih fanova odlučio posjetiti i Zagreb dok je danas u Sloveniji.

Promo

Glazbenik bilježi ukupno više od 150 milijuna streamova, a njegov posljednji album “Faith”, objavljen u prosincu prošle godine, već je prvog dana u Skandinaviji dostigao zlatnu nakladu. SAD je pak osvojio 2015. hitom “Baby I” koji je također odsvirao na jučerašnjem eventu.

Na Instagramu ga prati 448 tisuća fanova, 2 puta je osvojio nagradu MTV-a, a iza njega su i rasprodane Arene po Skandinaviji.

Nakon Marcusa & Martinusa, Isac je još jedna skandinavska zvijezda koja je pokazala kako je preko društvenih mreža njegova glazba našla put i do velikog broja hrvatskih tinejdžera.