Podijeli objavu

Roger Waters vraća se u Arenu Zagreb u nedjelju 6.5. a poslije u Vintage Industrial baru od 22 sata održat će se official after party! Na afteru DJ Kneža za vas pušta najbolje od rock’n roll glazbe. Ulaz je slobodan.

Ukoliko ne uspijete na koncert ili se želite zabaviti nakon koncerta velikog Rogera Watersa u sklopu samostalne ‘Us + Them’ turneje, 6. svibnja 2018. u Areni Zagreb, obavezno svratite te nedjelje u Vintage Industrial gdje će DJ Kneža iskrojiti playlistu na temelju uvijek aktualnih hitova iz slavnih dana Pink Floyda.

U Vintageu, ali i na koncertu uz nove, moći ćete čuti i neke numere s Watersovog najnovijeg albuma ‘Is This the Life We Really Want?’. Vidimo se svakako!

Očekuje nas eksplozivno srastanje zvuka i slike, doživljaj koji od riječi “koncert” bolje opisuje “spektakularno teatralno iskustvo”, svemirski zvuk i besprijekoran nastup, san na javi za obožavatelje, u kojem Rogers nanovo ispisuje dobro poznate note, spreman osvojiti nove generacije, zajedno s publikom udahnjujući novi život bezvremenskim hitovima.

Turneja je nazvana prema pjesmi Us and Them, s Pink Floydovog albuma The Dark Side of the Moon iz 1973., dok je službeni kum tog imena sami Barack Obama. Watersova odluka da izabere taj naslov proizlazi iz njegovih dobro poznatih aktivističkih poriva, vezujući se na govor bivšeg američkog predsjednika o imigracijskim reformama, i slaveći misao o tome kako nacionalizam ne bi trebao biti uspostavljen na temelju “nas i njih”, već na temelju jednakosti i zajedništva čitave nacije. Kreativni vizionar Roger Waters, veliki je vizionar i humanist i kada su društveno-političke prilike u pitanju, pa se tako ne libi na sav glas boriti za pravdu i humaniji svijet, koristivši svoju popularnost i doseg u plemenite svrhe.

Svaki Watersov koncert spektakularniji je od onog prethodnog, a turneja Us + Them, produkcije u vrijednosti od preko 4 milijuna dolara, već mjesecima trese naslovnice stranih medija koji za Watersove nastupe imaju samo riječi hvale. U susret željno iščekivanom povratku Rogera Watersa u Hrvatsku, u sklopu Us + Them svjetske turneje, uzbuđenje raste svakom viješću o rasprodanim koncertima diljem svijeta, a prema svemu sudeći isti će uspjeh postići i u Zagrebu.

Ne duljite više ni trena, ugrabite svoje ulaznice na vrijeme i budite dio veličanstvenog Us + Them showa kojim će genijalni Roger Waters uz pomoć dobrog starog rocka još jednom sjediniti nas i njih… Vidimo se u Areni Zagreb!