Podijeli objavu

Dust i Dante pripremili su novu poslasticu za vaše uši.

Nakon suradnje na singlu ”Kruha i Igara”, ovaj dvojac se zapalio za istu djevojku. Kako bi brže bolje zakopali ratnu sjekiru, odmjerili su snage u pjesmi pod nazivom “Superkul”!

Neovisno o muzi ovog tandema, funk se vraća na domaće i regionalne radio postaje u velikom stilu.

Pjesma ”Superkul” svojim plesnim karakterom potaknut će slušatelje da zabace nogu na ritam potpuno nesvjesno i zaraziti eter radiofoničnim zvukom, a poslušati je možete na sljedećem linku:

Dante,pravim imenom Vladimir Meštrović je već poznat gost radijskih top lista sa svojim singlovima ”Vladar Svemira” s Mariom Huljevom, “Analogna Traka” s General Woo-om i Matijom Dedićem te singlom ”Za Mene Pleši”.

Dust, pravim imenom Filip Tkalčić, već se dokazao kao kompozitor i aranžer kroz brojne suradnje s imenima kao što su General Woo, Fil Tilen, Nika Antolos, Bojan Jambrošić, Jacques Houdek, Ivana Radovniković, Ludin, i dr.

Osim uloge producenta, polako ali sigurno osvaja urednike domaćih radio postaja u ulozi pjevača sa singlovima kao što su ”Ler”,”Trijezan”,”Okolnosti”,”Kruha i Igara” dok priprema svoj prvi album.

Pjesma ‘Superkul’ snimljena je i miksana u Sipa Music studiju. Tekst potpisuju Vladimir Meštrović i Filip Tkalčić, dok su za produkciju i aranžman zaslužni Silvio Pasarić Silver i Dust.

Pjesma je pravo proljetno osvježenje ususret vrućim ljetnim danima.