“Sunce, oblak, vjetar” Mije Dimšić na prvom mjestu HDU TOP 40 ljestvice slušanosti!

by kol 17, 2017Domaća glazba, Vijesti

“Sunce, oblak, vjetar”, pobjednička pjesma ovogodišnjeg 57. Splitskog festivala u izvedbi fenomenalne Mije Dimšić, zauzela je prvo mjesto HDU HR TOP 40, jedine službene liste slušanosti u Hrvatskoj.

Senzacionalna Osječanka Mia je, prema odluci Stručnog ocjenjivačkog žirija, odnijela pobjedu na ovogodišnjem, 57. Splitskom festivalu. Mia je pjesmom “Sunce, oblak, vjetar” autora Vjekoslava Dimtera i Damira Bačića te u aranžmanu Branimira Jovanovca, oduševila žiri i publiku te je uz pjesmu, nagrađen i njezin izvanredni styling. Mia je na festivalu osvojila još jednu prestižnu nagradu i to onu za najizvođeniju pjesmu prošlogodišnjeg Splitskog festivala – “Život nije siv”, s kojom je debitirala na Splitu, a koja je obilježila 2016. godinu kao jedan od najvećih domaćih hitova. Mia je ovime postala prva Slavonka koja je pobijedila na Splitu i nagradama Music Pub, Hrvatske diskografske udruge za novog izvođača godine, Porina za videospot “Život nije siv”, svojoj je kolekciji prestižnih glazbenih nagrada pridodala i prekrasni “Zlatni val” za prvo mjesto na Splitskom festivalu.


Sjajne reakcije publike na dosadašnje Mijine hit singlove “Život nije siv”, “Sanjaj me”, “Slobodna”, “Bezimeni” i “Budi mi blizu” koji svježinom, produkcijskim standardima i autorskom inovativnošću Mije Dimšić, Damira Bačića i Vjekoslava Dimtera, predstavljaju kvalitativni pomak na hrvatskoj glazbenoj sceni, pokazale su kako se rađa istinska miljenica domaće publike s potencijalom statusa prave regionalne zvijezde, a publika i struka to prepoznaju, dokaz čemu su brojne nagrade koje Mia osvaja gdje god da se pojavi.

Album “Život nije siv” možete kupiti na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa po cijeni od 89 kn, kao i na poveznicama:

Webshop: http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=932062
iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/id1217410728
Amazon: https://www.amazon.com/gp/product/B06XKG2Q2F/ref=cm_sw_r_fa_myi?m=A35F2JH34R62MV
Deezer: http://www.deezer.com/album/15620176

Vinilno izdanje sjajnog Mijinog prvijenca “Život nije siv” po cijeni od 99 kn kupite na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na sljedećim poveznicama:

Webshop: http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=942947
iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/id1217410728
Amazon: https://www.amazon.com/ZIMZELENO-NOVO-3-RAZNI-IZVODACI/dp/B01F7CI5ZC/ref=sr_1_2_twi_lp__1?ie=UTF8&qid=1497003297&sr=8-2&keywords=MIA+DIMSIC
Deezer: http://www.deezer.com/album/15620176