Podijeli objavu

Ne ostavljajte odluku o dočeku Nove godine za posljednji dan, već na vrijeme dogovorite s društvom mjesto koje nudi spektakularni ulazak u 2018.

Započnite 2018. sa stilom!

Culture Club Revelin priprema atraktivni Exclusive Show, glazbeno-scenski program u plesače, akrobate, vatromet i ritmove najboljih glazbenika na ovim prostorima. Čarolija kakvu samo Revelin pruža upotpunit će i specijalni glazbeni virtuozi na saksofonu i bubnjevima, a glazbeni opus domaće i strane glazbe upotpunit će ovaj glamurozan program.

Ulaznice možete nabaviti po pretprodajnim cijenama:
Regularna ulaznice = 100 kuna
VIP SILVER ulaznica = 200 kuna (uključuje hladnu platu za rezervirani stol)
VIP GOLD ulaznica = 250 kuna (uključuje hladnu platu za rezervirani stol)
VIP PLATINUM ulaznica = 300 kuna (uključuje hladnu platu za rezervirani stol)

U ovom specijalnom NYE Exclusive izdanju predstavit će se spektakularni plesno – akrobatski show atraktivnih performerica FIRST Entertainment u glamuroznim kostimima, te akrobatske vještine koje će vas zasigurno ostaviti bez daha.

Cijeli događaj dodatno će začiniti glazbeni virtuoz na saksofonu Zac the Sax / Željko Barač, te mladi i talentirani bubnjar Sound Deformer Hrvoje Čirjak, koji će izvesti najpopularnije hitove elektronske glazbe, ali i uzdrmati plesni podij latino ritmovima. Kakav bi to doček bio bez vatrometa i bartender flair show-a jednog od najboljih barmen u regiji. Za svjetlosne i vizualne efekte zadužen je najbolji dvojac u Hrvatskoj, a i šire – PhiberOptic & VJ Rook

Za DJ pultom tu su 4 poznata DJ imena. Kao specijalni gosti nastupit će najpoznatiji EDM DJ na ovim prostorima Kosta Radman [Official], a tu su još i DJ-evi omiljeni dubrovačkoj publici, Dj SpeedTime Jack &DANCElectricPHILIPE, koji se ove godine našao u izboru za najbolji klupski program za nagradu #Ambasador2017. Poslušajte najbolja glazbena ostvarenja i ne propustite ovaj specijalni show u Dubrovniku.

☎️ INFO & TABLE RESERVATION / INFO & REZERVACIJE:
+385 20 436 010
+385 98 533 531 (Viber, WhatsApp)
[email protected]om

Za odluku o ispraćaju 2017. godine još nije kasno. Stoga požurite po svoje ulaznice u ured Revelina i rezervirajte svoje mjesto na vrijeme!