Podijeli objavu

S početkom novih akademskih godina, svake godine se tradicionalno organiziraju i brucošijade. Dok neke prođu gotovo neopaženo, druge se planiraju mjesecima unaprijed i budu pravi spektakl. Jedna od takvih je i sada već legendarna, FER-ova brucošijada.

Možda su studenti Fakulteta elektrotehnike i računarstva na glasu kao dežurni štreberi, svi koji su barem jednom bili na njihovoj brucošijadi, iz prve ruke su se uvjerili da je to daleko od istine.

Na prošlogodišnjoj brucošijadi smo bili i mi te smo na vlastitoj koži doživjeli atmosferu koja se širi fakultetom jednom kada padne noć te se upale reflektori pozornica!

Nije tajna da za dobru brucošijadu, osim dobre ekipe, treba i dobar program. Ksetovci se zato svake godine ekstra potrude oko samog line up-a, pa smo tako mi uživo slušali Krankšvester, Alena Vitasovića te Vucu, a tijekom godina su u prostorije fakulteta doveli i neke kultne bendove, kao što su Let 3, S.A.R.S., TBF i Brkovi.

Iskreno se veselimo i ovogodišnjem izdanju ovog mini festivala, koje će se održati 10.og studenog, te jedva čekamo saznati koga ćemo ove godine slušati u prostorijama jednog od najvećih fakulteta u Hrvatskoj!

Ana Šoda