Stjepan Hauser 6. listopada u Lisinskom!

by ruj 30, 2017Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

“Bit će to koncert najemotivnije i najljepše glazbe ikad napisane” – riječi su kojima naš proslavljeni violončelist iz 2CELLOS najavljuje svoj solo nastup 6. listopada u dvorani Lisinski. Koncertom otvara Off ciklus Zagrebačke filharmonije.

Popularni glazbenik je trenutačno s Lukom Šulićem, odnosno 2CELLOS, na američkoj turneji na kojoj promovira album „Score“. S nestrpljenjem očekuje nastup sa Zagrebačkom filharmonijom te priprema posebno atraktivan program poznatih filmskih tema (Forrest Gump, La La Land), brojnih simfonijskih uspješnica i velikih klasičnih hitova od Bacha i Webbera do Piazzolle i Rodriga.

OFF CIKLUS, petak, 6.10., KD Vatroslava Lisinskog

Bit će to prilika da glazbenika kojeg većina poznaje prvenstveno kroz 2Cellos, doživimo u nešto drukčijem, a opet vrlo zanimljivom glazbenom svjetlu.

Stjepanu Hauseru i Zagrebačkoj filharmoniji pod vodstvom austrijske dirigentice Elisabeth Fuchs u dvorani Lisinski, pridružit će se i Djevojački zbor Zvjezdice, slovenska violinistica Lana Trotovšek te naš međunarodno priznati gitarist Petrit Çeku.

“Nekima fora, drugima neobično, svakako zanimljivo i garantirano drukčije… U svakom slučaju OFF! I zato isključite probleme, pridružite nam se i jednostavno – uživajte”, dodaju i organizatori pozivajući sve ljubitelje vrhunske glazbe da ne propuste 7 koncerata i bogati izbor glazbenih žanrova od kraljice sevdaha Amire Medunjanin do rock-opere Jesus Christ Superstar.

Ulaznice za koncert 6. 10. još uvijek možete osigurati na blagajni Zagrebačke filharmonije u dvorani Lisinski ili u sustavima ulaznice.hr te ticketshop.hr.

I što vam onda preostaje nego doista isključiti televizore, kompjutere i mobitele i ući u svijet Off ciklusa!