Stiže remix najizdržljivije pjesma na domaćim top ljestvicama

Podijeli objavu

Čak 31. tjedan pjesma Nine Badrić “Rekao si” nalazi se u vrhu Top 40 ljestvice najslušanijih pjesama i okrunjena je titulom naizdržljivije.

Pravo je to vrijeme da ova nagrađivana pjesma dobije i svoje remiksirano izdanje. DJ Full Ferry i Bruns Lay, hrvatski producenti house glazbe, objavljuju tako svoje viđenje prema Narodnom radiju najbolje pjesme 2018. godine. S pjesmom “Rekao si” Nina Badrić imala je i dvije nominacije za nagradu Porin, a nominirana je i za nagradu Cesarica, ne čudi s toga da su ova dva proslavljena producenta za svoj najnoviji remix odabrali upravo ovaj hit.

Nakon remixa Ninine pjesme DJ Full Ferry sredinom svibnja planira objaviti singl i spot “Zatvaram k’o Carola”, a kasnije i zajednički single s Bruns Lay-om. Osim što već više od 10 godina suvereno vlada najpoznatijim DJ pultovima u zemlji, Full Ferry se osobito ponosi produkcijom za projekt Drop Dopers koji radi u solo angažmanu. Kao Drop Dopers producirao je i izvodio vokale ne pjesmi “Iš’o sam u Disko”, radio je i popularni remix pjesme “Jesen” Sare Renar te remixirao pjesmu “Sladak kao ti”. Inzomeni uspjeh kao dio Drop Dopersa postigao je s remixom pjesme Mariah Carey “Emotions” koji je uvršten na Billboardov popis najboljih ikad remixeva te pjesme.

Bruns Ley je studirao glazbenu produkciju u UK-u, a trenutno radi i živi u Rijeci te izdaje za poznate izdavačke kuće na području tech house i house glazbe.