Podijeli objavu

Pjevačica i multi disciplinarna umjetnica Stephany Stefan kritiku i publiku osvojila je EP izdanjem “Clouds”, a na velika vrata ove jeseni dolazi s konceptualnim albumom prvijencem na engleskom jeziku.

Najavni singl Binary Philosophy svojim zvukom pleše na granici laganog jazza i neo soula, a podvučen je snažnim i jedinstvenim vokalom Stephany Stefan.

“Video je nastajao kroz period od četiri mjeseca, a riječ je o suradnji između Matea Jurčića, Artema Dushkina, Leane Garčev i moje malenkosti.  Bilo je to jedno predivno iskustvo koje je proizašlo iz obostranog uzbuđenja temom pjesme. Video spot je jako inspiriran SF-ovima na kojima sam odrasla. Kad sam bila curica, moj je bratić bio fasciniram prvom trilogijom Star Warsa. Imao je zlatnu kolekciju trilogije na VHS-u koju mi je dao u nadi da ću zavoljeti SF kao žanr i u potpunosti me je uvukao u maštarenje o budućnosti čovječanstva.” – objasnila je Stephany Stefan.

Foto: Gregor Bogdanović

Produkciju potpisuje studio Lumiere production, dok režiju potpisuju Artem Dushkin i Stephany. Dronom su upravljali Jan Uroda i Martina Frančula, direktor fotografije je Mateo Jurčić, Damjan Šporčić je bio zadužen za VJ vizuale, a Leana Garčev se pobrinula za šminku. Za kostime je bila zadužena Mirjana Mazaga uz pomoć kostimografa HNK Ivana pl. Zajca.

Foto: Jan Mastrović

Nakon izlaska albuma očekuje se koncertna promocija u Rijeci i Zagrebu, a detalji vezani uz datum i mjesto održavanja bit će objavljeni na FB stranici benda.