Stefany donosi Najbolji singl u novome stilu, u kakvom je do sada niste imali prilike čuti

by svi 27, 2019Domaća glazba, Izdvojeno, Nova izdanja, Vijesti

Stefany se mnogi sjećaju iz glazbenoga show The Voice – Najljepši glas Hrvatske, u kojem je predstavila svoje vokalno-interpretativne sposobnosti.

Ova dvadesetjednogodišnja studentica ekonomije iz Krka, sa završenom osnovnom i srednjom glazbenom školom, nije stala nakon showa, već se ozbiljno prihvatila izvođačke karijere te objavila tri singla: Znam te, Ti, još uvijek i Zaustavi taj dan.

Iako smo je upoznali kroz zvuk pop balada, Stefany je odlučila napraviti stilski zaokret u moderni elektro pop i odvažno krenuti drugačijim glazbenim stilom, u kakvom je do sada nismo imali prilike čuti.

Najbolji je naslov njezine nove pjesme, za koji glazbu potpisuje Ines Prajo, stihove Arijana Kunštek, a aranžmanski je sve upakirao Ivan Popeskić.

“Pjesma govori o ljubavi, ali i o izazovima novoga, modernoga svijeta i vremena u kojem svi moramo biti izvrsni, najbolji, bez obzira na intimni život pojedinca i probleme koje mu izazovi predstavljaju” kaže Stefany o novoj pjesmi i dodaje “ovaj četvrti singl je stilski drugačiji od mojih dosadašnjih pjesama. Pomaknuli smo se u zvuku i produkciji, uveli kombinaciju elektronskog i live zvuka, jer nas vesele izazovi. I dalje ću nastaviti ovim modernijim glazbenim pristupom u kojem sam se potpuno pronašla.”

Za pjesmu uskoro izlazi video spot, koji je režirao i snimao provjereni redatelj Dario Lepoglavec.