Srce to zna kako pronaći put do slušatelja i HR TOP 40

by kol 6, 2019Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Novi koautorski singl Adrijane Baković i Lucije Dežmalj „Srce to zna“ osvojio je srce publike i radijskih urednika pa je tako osigurao ulazak u nacionalnu top ljestvicu najemitiranijih singlova HR Top 40.

Iznimno zadovoljna i oduševljena, Adrijana nam je rekla: „Jako sam sretna i uvijek zahvalna kad se stvari odvijaju u ovom smjeru. Želim se zahvaliti svojoj publici koja uvijek prepozna ono što radim, kao i radijskim urednicima koji su prihvatili pjesmu i dali joj prostora u eteru. Upravo zbog toga znam da sam na pravom putu i ovo mi je dodatna motivacija da stvaram i razvijam se i dalje. Hvala vam svima!“

Aktualni singl „Srce to zna“ prvi je njezin autorski singl u kojemu je pisala glazbu i tekst zajedno s kolegicom Lucijom Dežmalj, a oko sebe je okupila tim mladih ljudi s kojima je ostvarila fantastičnu suradnju te nastavila suradnju s agencijom Hamar Media.

Za aranžman i glazbenu produkciju zaslužan je mladi dvojac Jan Erceg i Dominik Lučić (Le produkcija) koji su napravili odmak od prethodnog zvuka i kreirali pop/gospel zvuk u kojem se Adrijana odlično pronalazi.

Spot za „Srce to zna“ snimljen je u prekrasnoj Istri, u idiličnom Grožnjanu. Za produkciju spota zaslužan je Marko Zeljković koji je već uigrani član Adrijanine ekipe.

Za kraj možemo reći da „Srce to zna“, a znaš li ti da Adrijana ima novi singl koji osvaja na prvu svojim snažnim pop/gospel zvukom?

Poslušaj i prepusti se valovima ljubavi!