Podijeli objavu

Goran Karan zadnje dane prije koncerta provodi u Termama Jezerčica, gdje sa svojim Vagabudno bandom radi dodatne probe kako bi u Lisinskom u ponedjeljak sve bilo savršeno.

Dodatno se uvježbavaju sve pjesme koje će u ponedjeljak biti izvedene na gala koncertu Gorana Karana u Lisinskom, gdje će pozornicu podijeliti sa svojim gostima Severinom, Petrom Grašom i grupom Providenca.

Ove dane Goran i Vagabudno band provode u ugodnom ambijentu Terma Jezerčica kako bi se mogli posvetiti i ostalim detaljima ovog koncerta. Zadovoljno najavljuju da publiku očekuje ugodna večer koju će ispuniti ovi poznati glasovi s juga.

Publika će moći uživati u pjesmama s novog albuma ‘Glas juga’ koji je izašao u veljači, kao i u velikim hitovima ‘Lipa si lipa’, ‘Prozor kraj đardina’, ‘Ostani’, ‘Kao da te ne volim’ itd.

Gorana dodatno vesele brojni fanovi koji mu se javljaju putem društvenih mreža i najavljuju svoj dolazak, te se veseli druženju sa svojom publikom nakon pet godina u Lisinskom.

Nakon Lisinskog, ovaj poznati splitski glazbenik kreće na turneju po Poljskoj, Turskoj i Slovačkoj, gdje uživa veliku popularnost.

Za kraj Goran je dodao – Na novom albumu ‘Glas juga’ ima nekoliko pjesama koje nose težinu, poput ‘Gorko more’, koja je jedna divna mala pjesmica i jedva čekam priliku da je mogu izvesti negdje. Lisinski nudi tu mogućnost.