Sprema se spektakl za sve fanove Metallice: Black i orkestar Muzikon sviraju S&M u Boogaloou!

by ruj 2, 2022Koncerti, Strana glazba, Vijesti

U petak, 9. rujna u 21 sat na veliku pozornicu Boogalooa izlazi simfonijski orkestar “Muzikon”, a zatim i najveći europski Metallica tribute bend “BLACK” koji će svirati ispred stagea, a okružen publikom. Zajedno će izvesti bezvremenske hitove legendarne grupe Metallica. Uigran bend koji vrlo vjerno prenosi energiju i glazbu svojih uzora te orkestar kojeg je zagrebačka publika već upoznala u Lisinskom, uz očaravajuće vizuale jamci su spektakla i jedinstvenog doživljaja za sve posjetitelje. Ulaznice po cijeni od 160 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu, a na dan će ako ih ostane koštati 180 kuna.

Svatko tko je u nekom trenutku imao dužu kosu i odjenuo crniju kombinaciju susreo se s pitanjem: “Jesi li ti Metallica”. Činjenica da se jedan bend izjednači s cijelim žanrom i to ne samo zbog sličnosti u imenu, govori najbolje o njegovoj veličini. Metallica je jedan od najvažnijih bendova svih vremena i nedvojbeno bend koji je odgojio i utjecao na više generacija, a zagrebačka publika se još itekako sjeća legendarnog koncerta na Hipodromu iz 2010.

Koncert u Boogaloou bit će po uzoru na koncert 1999. godine, kada je Metallica izvela i snimila svoj prvi S&M u pratnji San Francisco Symphonic orkestra. Ideja o ovakvom koncertu došla je od tragično preminulog basista Cliffa Burtona. Metallica je 20 godina kasnije snimila i S&M2.