Podijeli objavu
Foto: Igor Kelčec

Posjetitelji Lisinskog su sinoć uživali u trosatnom koncertu ‘Sve ću preživit’ Tedija Spalata na kojem su gostovali vrsni glazbenici Gibonni, Zorica Kondža i orkestar Gorana Rukavine.

Tedi je svoj koncert u Lisinskom započeo pjesmom ‘Vridilo se rodit’ za koju je rekao da je svojevrstan pozdrav Splita Zagrebu tu večer, a zatim je nastavio ‘Jednom zvizdom’ i pjesmom ‘Nisan oženija koju san jubija‘ koju inače izvodi u mjuziklu ‘Naša bila štorija’.

Duet ‘Ti i ja’ koji inače pjeva s Tamarom Obrovac je sinoć otpjevao sa Sanjom Mlinar Marin koju je publika toplo pozdravila. Vedrinu je na pozornicu donijela uvijek nasmijana Zorica Kondža koja je s Tedijem otpjevala ‘Zar je voljeti grijeh’, ‘Konobu’, ‘More’ te samostalno pjesmu ‘Zauvijek’.

Foto: Igor Kelčec

Sinoć su se posjetitelji prisjetili i umjetnika koji nisu više s nama, kroz pjesmu ‘Ne plači’ odana je počast Arsenu Dediću, a pjesmom ‘Vidi li se šta odozgar‘ je Tedi pozdravio Vinka Cocu.

Ovim gala humanitarnim koncertom obilježena je 51. obljetnica Hrvatske lige protiv raka, a prihod od koncerta je namijenjen Zajednici pacijenata oboljelih od raka Sveti Juraj.

Tedi Spalato je publiku osvojio svojim prepoznatljivim glasom i načinom izvedbe te pjesmama koje nose dalmatinski šarm u sebi. Na koncertu je publika čula i mnogo novih pjesama koje se nalaze na Tedijevom novom studijskom albumuNajlipša na svitu‘ koje je odlično ukomponirao sa svojim starijim pjesmama koje su odavno osvojile publiku.

Foto: Igor Kelčec

Zadnji gost koji se pridružio Tediju na pozornici je bio Gibonni kojeg Tedi zna od kada je bio u kolijevci. Naime, kada je imao trinaest godina Tedi je išao na glazbenu poduku kod Ljube Stipišića Delmate, Gibonnijevog oca.

Gibonni i Tedi su imali odličnu zajedničku energiju na pozornici izvodivši ‘Oprosti’, ‘Sve ću preživit’ i druge te na najbolji način završili ovaj humanitarni koncert!