Naslovnica Izdvojeno Soviet Soviet na otvorenju sedme sezone Good Vibrationsa

Soviet Soviet na otvorenju sedme sezone Good Vibrationsa

Podijeli objavu

Sedma sezona klupskog programa Good Vibrations bit će otvorena dvama koncertima.

Prvo će u Vintageu u srijedu, 3. listopada nastupiti grčka stoner atrakcija Naxatras uz podršku zagrebačkog benda Lord Drunkalot, a četiri dana kasnije, točnije u nedjelju, 7. listopada u Močvari će zasvirati jedan od najznačajnijih europskih post punk bendova Soviet Soviet. Večer će otvoriti „outlaw“ rockeri Mr. Albino. Cijena ulaznica u pretprodaji je 55 kuna, na dan je 70 kuna, a mogu se kupiti u Dirty Old Shopu. Budući da se radi o duplom otvaranju sezone, postoje ulaznice za oba koncerta po cijeni od samo 80 kuna uz napomenu da im je broj ograničen.

„Sovietima“ će ovo biti drugi nastup u Zagrebu, a ovo je izvrsna prilika za čuti kako zvuči njihov hvaljeni aktualni album “Endless”, kao i stvari s prethodnih izdanja ove talijanske trojke osnovane 2008. godine u Pesaru. Momci su već 2009. godine privukli publiku prvim singlovima, a status su zacementirali kvalitetnim albumima i energičnim live nastupima diljem Europe. Topla preporuka svim fanovima bendova poput Wire, The Soft Moon, Holograms, Gang of Four, The Pop Group, The Sound, Girls Names, Eagulls, The Horrors, Joy Division, PIL, A Place To Bury Strangers, Bloc Party, Franz Ferdinand i Foals.

Prije Talijana nastupit će sjajni domaći Mr. Albino. Mister je mladi zagrebački bend, koji svira samoprozvani outlaw rock, alternativu s korijenima u bluesu. Inspiraciju pronalaze u raznim sferama glazbe i umjetnosti kao takve te zbog različitih poimanja glazbe donose nešto novo na scenu.

Mr. Albino

Osvajanje 19. HGF demofestivala je potvrdilo kvalitetu ovog benda te im otvorilo mnoge prilike. Do sada su dijelili stage s velikim imenima poput Josipe Lisac, Disciplina Kitschme, Laibachom i mnogim drugima. Njihovi live nastupi pršte energijom u što će se lako biti uvjeriti u Močvari, 7. listopada.