Sophie and the Giants predstavili singl “Right Now”!

by velj 20, 2021Izdvojeno, Nova izdanja, Strana glazba, Vijesti

Britanska future-pop skupina Sophie and the Giants predstavlja novi singl – “Right Now”! Nova pjesma nasljeđuje iznimno uspješnu suradnju benda s Purple Disco Machine u njegovom singlu “Hypnotized”, s kojim se trenutno nalaze u Top 25 Shazam Croatia i Top 20 Airplay Radio Charta! Novi singl “Right Now” dostupan je u radijskom eteru te putem digitalnih glazbenih platformi, zajedno s pratećim Lyric Videom.

Pjesma je svojevrsna oda onim dobrim vremenima koja nam svima nedostaju i za koja vjerujemo da će ponovno doći, o čemu progovara i frontwoman Sophie: “Ovo je period u kojem se svi osjećamo izgubljeno, kao da smo zapeli u nekom beskrajnom ciklusu. Svi želimo osjetiti ono uzbuđenje života, koje nam silno nedostaje. Ova pjesma govori upravo o toj frustraciji kroz koju mnogi od nas prolaze, o tome kako se želimo konačno ponovno opustiti i prepustiti svijetu koji nas okružuje. Nadam se da ćemo publici uspjeti pružiti taj osjećaj kroz ovu pjesmu, makar na svega par minuta.”

Hrvatska publika je skupinu Sophie and the Giants upoznala kroz singlove “Waste My Air” i “Monsters”. Do sada su objavili nekoliko singlova i EP izdanja, prožeta future pop elementima s daškom punk stava, što uključuje i debitantski EP “Adolescence”.

Kroz 2020. su ostvarili najzamjećeniji uspjeh do sada, suradnjom s Purple Disco Machine u već spomenutoj pjesmi “Hypnotized”. “Smatram pravim blagoslovom što smo uspjeli ostvariti takav uspjeh s ovom pjesmom u godini koja je u mnogočemu bila neizvjesna i nesigurna” zaključuje Sophie, koja navedenu pjesmu potpisuje i autorski.

Singl “Right Now” zajedno s pratećim Lyric Videom je dostupan putem svih digitalnih glazbenih platformi i u domaćem radijskom eteru.