Sam Smith predstavlja novo studijsko izdanje „The Thrill Of It All“!

by stu 3, 2017Nova izdanja, Strana glazba, Vijesti

Sam Smith danas je objavio iščekivano studijsko izdanje „The Thrill Of It All“, predvođeno singlom „Too Good At Goodbyes“, a s kojeg smo ranije imali prilike čuti i pjesme „Pray“ te „Burning“.

Novi album nasljeđuje izdanje „In The Lonely Hour“(2014.), u standardnom obliku donosi 10 pjesama, odnosno 14 u Special Edition izdanju. Za produkciju su se pobrinuli Timbaland, Jimmy Napes te Steve Fitzmaurice, a uz već spomenute suradnike, na novom albumu Sam je surađivao s producentima i glazbenicima kao što su Malay, Jason „Poo Bear“ Boyd, Stargate („Too Good At Goodbyes“) te YEBBA, na pjesmi „No Peace“.

Niz intimnih nastupa

Kao proslavu povratka na glazbenu scenu Smith je održao niz intimnih nastupa u Londonu, New Yorku, Los Angelesu te Berlinu, a dokaz uspješnog povratka su i brojke najavnog singla „Too Good At Goodbyes“, koji se našao na #1 UK i Global Spotify ljestvica, kao i #1 na iTunes ljestvicama u Velikoj Britaniji te Americi.

Prošle su tri godine od objave debi-albuma, te otkad je Sam Smith postao jedan od najuspješnijih glazbenika na globalnoj sceni. Album „In The Lonely Hour“ prodan je u više od 12 milijuna primjeraka, našao se na #1 ljestvice albuma u Velikoj Britaniji kao i na #1 s čak 5 singlova. Osvojio je tri BRIT nagrade, tri Billboard Music nagrade, četiri Grammya, šest MOBO nagrada, Golden Globe nagradu, i mnoge druge.

Album „The Thrill Of It All“ hrvatskoj je publici dostupan u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa.