Naslovnica Nova izdanja Sam Smith objavio novu pjesmu

Sam Smith objavio novu pjesmu

Prošle su tri godine od objave debi-albuma

Podijeli objavu

Predvođeno singlom „Too Good At Goodbyes“, novo studijsko izdanje Sama Smitha – „The Thrill of It All“ u Hrvatskoj očekujemo 3. studenog, a od danas je album dostupan putem Google Play prednarudžbi. Iščekivani album nasljedit će izdanje „In The Lonely Hours“(2014.).

Uz album i nova pjesma

Zajedno s prednarudžbom iščekivanog izdanja, Sam Smith objavio je i novu pjesmu „Pray“, za čiju su se produkciju pobrinuli Timbaland, Jimmy Napes te Steve Fitzmaurice. Uz već spomenute suradnike, na novom albumu Sam je surađivao s producentima i glazbenicima kao što su Malay, Jason „Poo Bear“ Boyd, Stargate („Too Good At Goodbyes“) te YEBBA, na pjesmi „No Peace“.

Niz nastupa

Kao proslavu povratka na glazbenu scenu Smith je održao niz intimnih nastupa u Londonu, New Yorku, Los Angelesu te Berlinu, a dokaz uspješnog povratka su i brojke najavnog singla „Too Good At Goodbyes“, koji se našao na #1 UK i Global Spotify ljestvica, kao i #1 na iTunes ljestvicama u Velikoj Britaniji te Americi.

Prošle su tri godine od objave debi-albuma, te otkad je Sam Smith postao jedan od najuspješnijih glazbenika na globalnoj sceni. Album „In The Lonely Hours“ prodan je u više od 12 milijuna primjeraka, našao se na #1 ljestvice albuma u Velikoj Britaniji kao i na #1 s čak 5 singlova. Osvojio je tri BRIT nagrade, tri Billboard Music nagrade, četiri Grammya, šest MOBO nagrada, Golden Globe nagradu, i mnoge druge.

Pjesma „Pray“ hrvatskoj je publici dostupna u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa.

Iščekivani album „The Thrill of It All“ u standardnom izdanju donosi 10 pjesama, odnosno 14 u Special Edition obliku.