Službena potvrda: Otkazan koncert Luisa Fonsija u Zagrebu

by stu 23, 2017Izdvojeno, Koncerti, Strana glazba, Vijesti

Portorikanski glazbenik Luis Fonsi, kojeg je na globalnoj razini proslavio hit “Despacito”, 26. studenog, u sklopu svoje turneje Love Dance, trebao je održati koncert i u Zagrebu. Međutim, na žalost mnogih obožavatelja, koncert je otkazan.

Luis Fonsi (Foto: PIXSELL)

Vijest o otkazivanju koncerta objavljena je na Facebook-stranici Luis Fonsi Love+Dance Tour. “Sa žaljenjem vas obavještavamo da je koncret Luisa Fonsija, koji je bio na rasporedu 26. 11. u Areni Zagreb, otkazan. Zbog komplikacija vezanih za tehničku izvedbu, koja je posljedica izostanka bilo kakve komunikacije od strane menadžmenta Luisa Fonsija, nismo u mogućnosti održati koncert u skladu sa standardima i produkcijom koju zahtjeva ovakav događaj te smo bili prisiljeni otkazati koncert. Povrat novaca za kupljene ulaznice kupci mogu dobiti na prodajnom mjestu gdje su istu i kupili već danas”, stoji u objavi.

Podsjetimo, njegov hit “Despacito” jednostavno je zaludio svijet. Singl izvode Luis Fonsi i Daddy Yankee, a hit je remiksirao i Justin Bieber. Nakon Despacita Fonsi je milijune obožavatelja osvojio i duetom sa seksi pjevačicom.