Slavko Sobin i Tihana Lazović ogolili dušu u novom Lucinom spotu ‘Tako daleko’

by tra 9, 2022Domaća glazba, Izdvojeno, Nova izdanja, Vijesti

Prostor Tvornice kulture pokazao se odličnom kulisom za Lucin novi video broj za novu pjesmu ‘Tako daleko’, moćnu powerpop baladu koja će se naći na njezinom novom, najavljenom albumu.

U glavnim ulogama u video spotu našlo se dvoje renomiranih glumačkih imena mlađe generacije, kako im javnost zna tepati, enfants terrible, hrvatske glumačke scene – Tihana Lazović i Slavko Sobin. Oboje glumaca priznaju da su veliki fanovi Lucinog glazbenog opusa tako da su s oduševljenjem prihvatili Lucin poziv da joj svojim glumačkim umijećem pomognu pri realizaciji pratećeg spota za njen aktualni singl ‘Tako daleko’, kojeg autorski uz Luce, potpisuje i njezin stalni suradnik, producent i aranžer Alan Dović.

Foto | screeshot

‘Lucin sam fan još od ‘Možda mi’, a prvi put sam je slučajno upoznao na Gornjem gradu za Advent kad je pokušavala snimit božićnu čestitku za Instagram. Bila je toliko slatka i neiskvarena i nova u svemu da me odmah očarala. Super mi je što je zadržala tu neku dječju crtu i dalje, a muzika joj je sve osim dječja. Bilo je samo pitanje vremena kada ću se naći u njenom video broju, a pjesma koja odašilje jednu snažnu osobnu priču me je još više inspirirala.’ iskreno je izjavio Slavko kojem je još lakše bilo ‘odglumiti’ scene glumačkog para koji se ne može osloboditi dubokih emocija sa svojom, kako i sam uvijek ističe, srodnom dušom Tihanom Lazović.

‘Kad imas Tihanu kraj sebe ne treba ti ništa više. Nikakvi trikovi. Nikakva rekvizita. Set. Znamo se u dušu, nekad kad radimo skupa imam osjećaj da dišemo skupa. Takvi smo kad smo vani, takvi smo kad me ugosti u dnevnom boravku, takvi smo i na sceni.’ – poručio je Slavko.

Foto credit | Maja Turković

Već od prvog kadra gledatelj stječe dojam da se na setu među akterima dogodila ogromna kreativna kemija pa vjerujemo da će ljudi s guštom premotavati i ponovno otkrivati neke nove momente. Ovaj spot je mini oda svim onim ljubavima zbog kojih sav trud ima smisla.  Iskrene, surove emocije dalo nam je dvoje predivnih, talentiranih glumaca “na pladnju”. Bez zadrške i kalkulacije, pretočili su ove vrlo intimne stihove u pokret i na taj način još više približili atmosferu pjesme slušateljima i gledateljima.

Foto | screeshot

‘Ovo je spot koji je važan umjetnicima, pokazatelj koliko se dajemo na sceni i kad iza nje nismo najbolje raspoloženi’ zaključuje Slavko.