Podijeli objavu

Publika nestrpljivo očekuje ovu večer koja će biti ispunjena odličnim vokalom i iskrenim emocijama.

Ponovo zvone šibenska zvona, ovaj grad je nakon Vice Vukova, Miše Kovača, Arsena Dedića, klapa Šibenik i Maslina, Đanija Stipaničeva dao još jednog vrhunskog glazbenika – Marka Škugora!

Ovaj mladi Šibenčanin ne krije oduševljenje rasprodanim koncertom i kaže da će to biti večer koja će se pamtiti – Presretan i oduševljen što je moj koncert u Lisinskom rasprodan 12 dana ranije! Jedva čekam 04.03. i susret s publikom u najljepšoj koncertnoj dvorani.

Rasprodani koncert će se održati 04. ožujka u organizaciji Scardone i RTL Musica, a na pozornici će mu se kao gosti pridružiti ostali članovi Četiri tenora – Marko Pecotić, Vladimir Garić i Đani Stipaničev. Na koncertu će uz Markov band zasvirati i gudački kvartet ‘Allegro’ koji će Markovim pjesmama dati novu dimenziju.

Tajnu vezu između Marka i njegove publike možda nije teško razumijeti, publika je željna kvalitetnog vokala i dobrih pjesama, a Markove iskrene emocije kod izvedbe ih dodatno osvoje. U nekoliko godina solističke karijere napravio izuzetno puno i već nas je naučio na rasprodane dvorane i oduševljenu publiku.

Marko je prije nekoliko dana predstavio i svoj novi spot za pjesmu ‘Zaljubljen’ koju potpisuje hitmaker Vinko Barčot koji je Marku napisao i duet s Oliverom ‘Samo s tobom sam upoznao ljubav’, ‘Zalutali pogled’ Tomislavu Braliću i klapi Intrade, ‘Kad mi dođeš ti’ Oliveru Dragojeviću itd.

Škugor nakon prošlogodišnje pobjede na Splitskom festivalu i pobjede na Večerima dalmatinske šansone kao član Četiri tenora, ide dalje naprijed odlučnim koracima. Nakon koncerta u Lisinskom očekuje ga turneja po prestižnim slovenskim dvoranama i velika ljetna turneja te će vjerojatno na kraju godine oboriti vlastiti rekord od 100 koncerata godišnje!