Skoro se poljubili: O ovom vrućem nastupu s dodjela MTV-ja bruje društvene mreže

by kol 27, 2019Izdvojeno, Strana glazba, Vijesti

Camila Cabello i Shawn Mendes na dodjeli MTV VMA-a zajedno su izveli svoj hit “Senorita” i zapalili publiku u studiju, ali i gledatelje diljem svijeta.

Mladi glazbenici o čijoj se ljubavi nagađa već neko vrijeme pokazali su nevjerojatnu kemiju zbog čega su se na kraju nastupa iz publike mogli čuti uzvici: “Poljubite se!”, a među navijačima za poljubac bila je čak i zvijezda “Igre prijestolja” Sophie Turner, kao i pjevačica Taylor Swift – piše index.hr

Na kraju izvedbe Camila i Shawn su se približili i dodirnuli glavama zbog čega su mnogi očekivali da će se zaista i poljubiti, no oni su se na kraju samo zaigrano dotaknuli nosevima i razdvojili. Nakon izvedbe su se još jednom zajedno pojavili na MTV-jevoj pozornici, i to kako bi pokupili nagradu za najbolju glazbenu suradnju godine.

Shawn i Camila nikad nisu potvrdili svoju vezu, a američki tabloidi prate svaki njihov korak u nadi da će uspjeti snimiti nešto više. To se skoro i dogodilo nedavno u New Yorku kad su ih snimili kako izmjenjuju nježnosti u jednom kafiću, no glazbenici to nisu željeli komentirati.

I dok fanovi željno iščekuju potvrdu ljubavi, ima i mnogo onih koji tvrde da je sve samo PR trik.