Podijeli objavu

U godini kada objavljuju drugi studijski album “Superstar” grupa Bang Bang je održala do sada najveći samostalni koncert i to u kultnom mjestu, zagrebačkoj Tvornici kulture.

Kroz skoro dvosatni nastup Bang Bangovci su napravili presjek svoje iznimno uspješne karijere ispunjene mnoštvom radijskih hitova, a koji su se nalazili na prvom albumu “Bez obzira na sve” iz 2015. godine. Četiri godine kasnije u Tvornici kulture predstavljaju i neke nove pjesme, ali i one dobro poznate hitove koji će također biti dio novog albuma.

Foto: Nikola Knežević

Publika nije mogla stajati na mjestu, stoga se plesalo i pjevalo na “Bez obzira na sve”, “Imam”, “Pijani i zaljubljeni”, “Papar i sol”, “Stranci”, “Što ako ne bude po tvom”, “Nešto me pogodilo” i brojne druge, a koncert su otvorili novim hitom “Superstar” uz kojeg su izveli još nekoliko pjesama koje do sada nismo imali priliku čuti, “Pismo” i “Sebi dovoljni” u kojima se Lari Antić priključuje na vokalu i Hrvoje Prskalo. Jednom od najboljih ženskih vokala u Hrvatskoj na pozornici se pridružio i Saša Antić u pjesmi “Kako stoje stvari”, a od glazbenih gostiju bili su tu i trubač Stipe Mađor-Božinović i violinist Marko First.

Dobitnici Porina za Najboljeg izvođača godine dokazali su kako njihova popularnost nije slučajna, a brojni posjetitelji uzvratili su ljubav koju im bend šalje svih ovih godina. Nevjerojatne vokalne sposobnosti Lare, sjajni gitarski riffovi Hrvoja i Ivana Havdića, te neizostavni Vedran Kovačić-Beli (bas), Damir Medić (bubnjevi) i Mihael Kurjančić (klavijature), učinili su ovu večer najboljim provodom u gradu. Koncert su zatvorili pjesmom koja je “glavni krivac” za naziv benda, “Bang Bang” Nancy Sinatra, te potpuno novim uratkom “Malo lažnog sjaja”.

Foto: Nikola Knežević

“Petak je dan za metak”, rekli su najavljujući koncert, a Bang Bangovci su njime brzinom metka osvojili srca publike. Dok još jednom u sebi preslušavate sve one pjesme koje ste imali prilike čuti u Tvornici, uskoro stiže nekoliko sjajnih vijesti iz njihovog glazbenog tabora.