Sirena zaplivala u novom spotu Tomislava Bralića i klape Intrade

Podijeli objavu

Tomislav Bralić i klapa Intrade su na ovom Splitskom festivalu otpjevali pjesmu ‘Plovim’, a sada predstavljaju i spot koji su snimili oko otoka Prvića!
Klapa Intrade je ugostila sirenu koja im je zaplivala u novom spotu za pjesmu ‘Plovim’. Autor pjesme je Bruno Krajcar, dok je za aranžman bio zadužen Elvis Stanić, s kojim klapa po prvi puta surađuje.

Pjesma ‘Plovim’ je bila nagrađena na Splitskom festivalu, struka je klapi uručila treću nagradu čime je ova klapa nastavila petogodišnji niz uzastopnog osvajanja nagrada na ovom festivalu!

Iz klape su rekli kako je pjesma nešto drugačija, nadaju da će sve svidjeti publici onoliko koliko se svidjela njima, te bi voljeli da publika otplovi na neko lijepo mjesto slušajući je.

Foto: Željko Petreš

– Spot za pjesmu ‘Plovim’ smo snimili na starom brodu Lirica, zaplovili smo najljpšim morem na svijetu, uživali, pjevali i plovili. Spot je snimio naš dugogodišnji suradnik Željko Petreš, nadam se da će svi uživati u ljepotama našeg mora i da će se ova pjesma još dugo, dugo pjevati i slušati – kazao je Tomislav Bralić.

Režiju spota potpisuje dugogodišnji suradnik klape, Željko Petreš, koji je u spotu angažirao Doru Divilu koja je odlično utjelovila sirenu i svojim pokretima upotpunila cijeli spot. Kadrovi klape snimljeni su na starom jedrenjekau ‘Lirica’ oko otoka Prvića kraj Šibenika.

Klapu je razveselila vijest iz Hrvatske diskografske udruge koja je objavila listu najprodavanijih domaćih izdanja za prvih šest mjeseci 2018. godine i na njoj imaju čak dva izdanja, ‘Best of – 30 godina’ i ‘Arena Pula’ s prošlogodišnjeg koncerta koji su održali u pulskoj areni i sebi ispunili dugogodišnji san!