Podijeli objavu

Nakon velikog povratničkog koncerta u Zagrebu, održanog 17.studenog 2018, Silente se vratio. Ubrzo su uslijedili i ostali koncerti, pa su tako nastupali u Zadru, Puli, Tisnom, Tivatu, pojavili se na velikim festivalima kao što su Špancirfest i ČrnFest i oduševili rodni Dubrovnik.

Novu godinu i novo desetljeće otvaraju koncertom u Zagrebu, i to u kultnom Vintage-u. Iako se radi o bendu koji češće viđamo na većim pozornicama nego u intimnijoj atmosferi klubova, počet će godinu upravo na takav način.

Uz neizostavne pjesme s prvog albuma, kao što su ‘Terca na tišinu’ i ‘Lovac na čudesa’, veselimo se i onima manje poznatima široj publici, a omiljenima među fanovima, kao što su ‘Noćas ona nije ona’ ili ‘Zaboravi nas’. Sigurni smo da će nas počastiti i kojom novijom pjesmom sa zadnjeg albuma koji su izdali netom prije povratničkog koncerta.

Bend poznat po odličnoj komunikaciji s publikom na pozornici i gotovo pa savršenim izvedbama se tako vraća u Zagreb, gdje su održali neke od svojih najvećih, a možda i najbitnijih koncerata. Sigurni smo da će i ovaj biti jedan od onih koji se pamte.

Karte za koncert se mogu nabaviti po cijeni od 80 kuna u pretprodaji u Dirty Old Shopu, sustavu Entrio te u samom Vintage Industrial Baru te Grifu. Ako karata ostane na dan koncerta, bit će ih moguće kupiti po cijeni od 100 kuna.

Silente se vraća u Zagreb sljedeći tjedan, četvrtak 9.1 u 21.30, a nadamo se da ćete biti tamo i s nama uživati u ovom skoro pa ‘novogodišnjem’ koncertu!