Podijeli objavu

Predvodnik nove glazbene scene, ali i tiha patnja brojnih žeskih srca, uživa u najljepšim trenucima dosadašnje karijere.

Uz rad na novom albumu koji će ovih dana ugledati svjetlo dana, ali i brojne druge kreativne projekte, Marko Kutlić, najavljuje ono u čemu svakodnevno najviše uživa. Koncerti i nastupi su, kako sam priznaje, njegov najdraži dio glazbenog života, jer je publika ta koja ga usmjerava da bude što bolji.

Upravo zato, poziva sve svoje obožavatelje, ali i one željne odlične glazbe, na svoj koncert u Šibeniku, subota 02.11. u klubu Inside.

Prigoda je to da uživo poslušate novu pjesmu ‘Sreća’, kojom najavljuje novi album ‘U kapi tvoje ljubavi’, hit ‘Samo ljubav’ za koji je dobio nagradu Cesarica za mjesec kolovoz, ili odličan duetom sa Nelom ‘U zagrljaju spašeni’.Upravo se spomenute ‘Sreća’ i ‘Samo ljubav’, nalaze istovremeno na nacionalnoj HR top 40 listi, čime se malo koji glazbenik može pohvaliti.

Osim njih, Marko će vas ne sumnjamo oduševiti i svojim prijašnjim uspješnicama, koje su obilježile njegovu samostalnu karijeru. Kada odlične pjesme nadopuni svojim, po mnogima najjačim vokalom, savršenim nastupom, bezgraničnom energijom i pozitivnom atmosferom koju prenosi na raspoloženu publiku, rezultat je odličan koncert, koji će te rado prepričavati prijateljima.

Ne propustite stoga novi koncert Marka Kutlića, klub Inside, Šibenik, subota 02.11..

Sve ovo odlična je najava onoga što svi željno očekujemo, albuma ‘U kapi tovje ljubavi’ i brojnih drugih Markovih projekata, o kojima se već naveliko sa zadovoljstvom priča.