Podijeli objavu

“Zapivajmo svi, Božić dolazi” novi je uradak naših Šibenčana, koji su s ovom božićnom pjesmom zaokružili najuspješniju godinu od svog postojanja.

Dečki iz klape nadaju se da će s ovom pjesmom ući u mnoge domove i da će pjesma postati neizostavni dio božićnog repertoara.

Ove 2019. Branimir Bubica i njegova klapa Sebenico mogu se pohvaliti s najuspješnijom godinom od svog postojanja. Uz promociju posljednjeg albuma “Dalmacijo, ti si zadnja luka”, nastupili su na brojnim festivalima i s velikim brojem samostalnih koncerata potvrdili svoju kvalitetu i popularnost.

Na festivalu Dalmatinske šansone u Šibeniku osvojili su “Šansonjera” za pjesmu “Nisan zna”, a nastupom u show programu festivala oduševili šibensku publiku.

Samostalnim koncertom na splitskom Peristilu otvorili su Splitski festival, a na Omiškoj pjaceti muški su se potukli za sami vrh festivala. Otvorenje Kaštelanskog ljeta, nastup na gala večeri ispred opatijskog hotela Milenij, samostalni koncerti u Tučepima, Murteru, Šibeniku te brojnim drugim mjestima i gradovima, kako u Hrvatskoj, tako i u susjednoj Sloveniji i BiH, potvrđuju da je iza njih godina kakvu su mogli samo poželjeti.

U sljedećoj godini mladi Šibenčani najavljuju nove pjesme, brojne koncerte te neke lijepe glazbene suradnje. I zato zapivajmo svi jer Božić dolazi!