Podijeli objavu

Party koji se 25. kolovoza održava u šibenskoj uvali Minerska bit će posvećen očuvanju šišmiša i to će vjerojatno biti prvi put da netko u Hrvatskoj organizira event elektroničke glazbe u njihovo ime, kažu u udruzi RatCat kojoj je nedavno zbog šišmiša onemogućena daljnja organizacija partya u prostoru The Cave, na najljepšoj novoj ljetnoj pozornici na Jadranu.

Taman u trenutku kad je amfiteatar The Cave na ulazu u bivšu vojarnu Bribirski knezovi postao omiljena plesna destinacija Šibenčana i njihovih turista, iz Zagreba su počele stizati informacije da u pećini pokraj pozornice možda obitavaju porodiljne kolonije zaštićenih šišmiša, kojima smeta elektronička glazba.

I zato, slijedi operacija MinerskaU usjeku između hangara bivše vojske RatCat će napraviti jednako atraktivan program kao u amfiteatru The Cave, a njihova publika unijet će u novi prostor masu pozitivne energiju.

Iako zbog najavljenog lošeg vremena Party će se održati i zato vas dođite na ples do rane zore jer su iz organizacije osigurali TOP produkciju, 5 DJ-a i 10 sati vrhunske glazbe.

Nastupit će poznati irski DJ koji živi u Berlinu, The Drifter, Bonjasky iz Sarajeva, inače član najpoznatijeg BiH DJ kolektiva After Affair, još jedan došljak u Berlin Homeboy, inače naše gore list te Bake Junior i Lawrence Klein.

Organizatori na partyu spremaju pregršt iznenađenja i najavljuju super zabavu, sve uz potporu Šibensko-kninske županije, njihovih partnera Mediteran Produkcije koja osigurava vrhunski razglas i rasvjetu, ekipe Photo Studio 82 i mnogih drugih.

Red vožnje na After Cave Party / The Drifter (Maeve) u subotu.

Najbolje je ići brodom, a prvih 100 posjetitelja vozit će se do Minerske i natrag besplatno jer ih časti Grad Šibenik!

Brod ‘Zvijezdica’ kreće s rive nasuprot autobusnog kolodvora u 23.00, a iduća tura je nešto iza 01,00 sat tako da možete stići s koncerta Darka Rundeka & ‘Apocalypso Now’ u Šibeniku ili prije partya svratiti na Dancing roofs.

Povratak u Šibenik je u 07.00 i 08.15, a brod će voziti bez problema i ako bude padala kiša.

Ulaznice za party po cijeni od samo 50 kuna (na ulazu će biti 70) možete nabaviti na štandu Obonjan Boat na rivi, Na Maloj Loži, u Vintage Baru, klubu Azimut i putem sustava Entrio. Cijena brodske karte je 20 kuna, osim za prvih sto koji na party i natrag idu besplatno.