Podijeli objavu

Sve što vam za sreću treba sutra će stati u poznati šibenski Importanne koji je samo za ovu priliku pretvoren iz ružnog pačeta u predivnog labuda – koncertnu dvoranu koja će prvi put ikad u Šibeniku ugostiti legendarni američki bend – Kultur Shock!

Veliki koncert najavljen je za subotu, 20. travnja, riječ o vrhuncu devete kulturno – glazbene manifestacije Kulturaljka u organizaciji P.A.R.K.-a. I sve je spremno! Derutni, napušteni Importanne više ne sliči na sebe, a sve zahvaljujući inicijativi P.A.R.K.-a na čelu s Igorom Bergamom, a uz svesrednu podršku gradske uprave – gradonačelnikovog tima predvođenog dogradonačelnikom Paškom Rakićem.

Hvala im na tome i hvala svima koji su dosad kupili ulaznice za koncert Kultur Shocka sutra u Šibeniku! Jedini je to nastup velikog američkog benda u Dalmaciji, a koji se nalazi na europskoj turneji. Nastupom na Kulturaljci privode je kraju!

Da ponovimo, Kultur Shock je gypsy punk bend iz Seattlea! Postoje već dugi niz godina i nitko tako vrhunski kao oni ne miješa rock, metal I punk s tradicionalnom balkanskom muzikom. Na turneji promoviraju svoj najnoviji studijski album ‘D.R.E.A.M.’, a njima će se na pozornici pridružiti I neprikosnoveni kralj balkanske rime, Edo Maajka!

Požurite po ulaznice koje su u Zadru već rasprodane! Još do sutra u 13 sati mogu se kupiti po cijeni od 80 kuna, nakon toga moći će se kupiti na ulazu u dvoranu po cijeni od 100 kuna. Inače, ulaznice u Šibeniku mogu se kupiti u caffe barovima Baldekin, Bono, Azimut i splitskom Circusu, te putem Entrio online sustava.

Za 80 kuna, ili ako se baš odlučite riskirati, za 100 kuna, na koncertu u jedinstvenoj koncertnoj dvorani, osim velikana iz Seattlea i Ede Maajke s balkanskih obronaka, dobit ćete pun kufer vrhunske glazbe i trenutaka koji se vjerojatno nikad više neće ponoviti.

Prije Kultur Shocka, na stage će izaći šibenski bend iz prvog dijela 2000-ih – One More, koji se nakon osam godina pauze okupio isključivo za nastup na Kulturaljci. Milan Mazalin, Frane Gulin, Mirko Burazer, Josip Bosna i Karlo Pulić, 2006. osnovali su šibenski autorski rock bend One More te do kraja 2011. održali preko 100 koncerata po srednjoj Dalmaciji i stekli gotovo kultni status u lokalnoj zajednici. Najveći koncerti bili su im u dvorani Baldekin uz Belana i Pipse, ali i nastup na vodičkom CMC festivalu. Ponovno će se okupiti samo da otvore koncert Kulturaljke na kojem će odsvirati svoje poznate autorske pjesme na radost i dalje brojnih fanova iz Šibenika i okolice.

Primoštenski glazbeni genijalac i multi-instrumentalist, nagrađivani Ante Prgin Surka, pobrinut će se za party i nakon bendova, kad će na bini izvesti svoj čudesni beatbox show. Surka radi beatbox s mikrofonom i loop mašinama pri ćemu stvara fraze od kojih nastaje kompletna pjesma. Nema unaprijed pripremljenih loopova, mp3-ca, CD-a ni sekvencera. Improvizacija svaku pjesmu čini neponovljivom jer, vođena atmosferom, nastaje u trenu. Uz Surku, za glazbenu podlogu prije i između bendova bit će zaduženi šibenski poznavatelji široke palete glazbenih žanrova – Škalja i Sokol.

S kupljenom ulaznicom za koncert, ostvarujete pravo na slobodan ulaz na after party u legendarni Tunel! Svi ostali morat će platiti dvadeset kuna. Za teški mash up hitova pobrinut će se kombinacija Drug Podrug x Škalja & Soko