Shawn Mendes objavio „MTV Unplugged“ izdanje

Podijeli objavu

Multiplatinasti pjevač i tekstopisac Shawn Mendes predstavlja „MTV Unplugged“ izdanje, snimljeno u kazalištu unutar Ace hotela u Los Angelesu. Novo live izdanje hrvatskoj je publici dostupno u digitalnom i fizičkom obliku.

Uz nešto drugačije verzije pjesama „There’s Nothing Holdin’ Me Back“,” „Mercy“, „Stitches“ te „Bad Reputation“, izdanje donosi i obradu pjesme „Use Somebody“ benda Kings of Leon, koja postepeno prelazi u svima nam dobro poznati hit singl „Treat You Better“.

Shawn Mendes imao je veoma uspješnu godinu – njegovo drugo studijsko izdanje „Illuminate“ obojano je u platinasto, singl „There’s Nothing Holdin’ Me Back“ našao se na #1 Top 40 Radio ljestvice, kao i na Billboard Pop Songs ljestvici. Spomenuta pjesma treća je za mladog Shawna koja se našla i na Billboard Adult Pop Songs ljestvici, te ga učinila prvim glazbenikom mlađim od 20 godina, koji se na spomenutoj ljestvici našao čak tri puta.

Nastupi u Australiji i Aziji

Talentirani glazbenik nedavno je završio sjevernoamerički dio svoje rasprodane svjetske turneje, a do kraja godine nastavlja Illuminate World turneju s nastupima u Australiji i Aziji.

Izdanje „MTV Unplugged“ hrvatskoj je publici dostupno u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa te u fizičkom CD obliku.