Shania Twain predstavlja prvi novi singl u posljednjih pet godina

by ruj 25, 2022Nova izdanja, Strana glazba, Vijesti

Peterostruka dobitnica GRAMMY® nagrade i najuspješnija country pop glazbenica u povijesti Shania Twain predstavlja novi singl! „Waking Up Dreaming” ujedno je njezina prva nova stvar u posljednjih pet godina te prvo izdanje objavljeno za Republic Nashville (label Republic Recordsa). „Waking Up Dreaming” odsad je dostupan na svim glazbenim platformama.

Nisam se mogla sjetiti boljeg partnera od Republic Nashvillea. Počašćena sam i uzbuđena što sam prva glazbenica koja je potpisala za ovaj label… Ovo se čini kao novi početak i ja to svim srcem prihvaćam, komentira Shania novo izdanje i novo partnerstvo.

Suosnivač i izvršni direktor Republic Recordsa Monte Lipman dodaje: Shania je jedna od najutjecajnijih umjetnica svoje generacije. Ona je rijedak talent čija ostavština i dalje odjekuje u cijelom svijetu. Osjećamo ogromnu zahvalnost što možemo podržati njezin novi rad koji je spektakularan.

Waking Up Dreaming” prvo je novo izdanje koje je Shania objavila od kritički hvaljenog albuma „Now” iz 2017. koji je po dolasku zauzeo prvo mjesto na Billboard Top 200 i na Top Country Albums Chart. Ovo nisu jedine novosti u životu pjevačice: nedavno je objavljen „Not Just A Girl”, dokumentarni film u režiji Jossa Crowleyja u kojem vidimo kako pjevačica nadilazi žanrove i granice, trijumfe i probleme. Producirao ga je Mercury Studios, a za gledanje je dostupan na Netflixu. Paralelno s filmom predstavljen je i kompilacijski album „Not Just A Girl (The Highlights)” koji – osim eponimne pjesme – uključuje neke od njezinih najvećih hitova prema njihovom redoslijedu pojavljivanja u dokumentarcu.

S pet izdanih albuma iza sebe i više od 100 milijuna prodanih albuma diljem svijetaShania Twain je jedna od najpoznatijih glazbenica na svijetu. Neki od njezinih najvećih hitova su „Any Man of Mine,” „That Don’t Impress Me Much,” „You’re Still the One” i „Man! I Feel Like A Woman”.