Shania Twain nas novim singlom vraća u ljeto!

by stu 4, 2022Izdvojeno, Nova izdanja, Strana glazba, Vijesti

Peterostruka dobitnica GRAMMY® nagrade Shania Twain započela je novo glazbeno poglavlje! Nakon velikog povratka uz „Waking Up Dreaming”, ujedno prve nove pjesme u proteklih pet godina, najuspješnija country pop glazbenica novim singlom „Last Day of Summer” najavljuje novi album – „Queen of Me”! „Last Day of Summer” slušati se može na svim glazbenim platformama (https://shaniatwain.lnk.to/summer), a prednarudžbe albuma moguće su ovdje: https://shaniatwain.lnk.to/queenofme

„Prvo čega se sjetim čim dođe rujan su trenutci kada smo posljednji put bili zajedno“, dodala je glazbenica uz plasiranje singla.

Pjesma „Last Day of Summer” smještena je u posljednje trenutke mnogima omiljeno godišnje doba te je, stvarajući slike koje evociraju nostalgične emocije, gotovo kinematografska oda ljetu. Na način na koji samo ona to može i zna, Shania Twain slušatelje vodi u raspoloženje uz kojem se osjećaju kao da ljeto traje zauvijek…

Najavljen za 3. veljače, album „Queen of Me šesto je njeno studijsko izdanje originalnih snimki, prvo nakon 2017. godine te ‘debitantski’ nosač zvuka koji izlazi u suradnji s novim diskografskim partnerom – Republic Nashville, koji je dio Universal Music grupe.

Ovo nisu jedine novosti u karijeri Shanie Twain: nedavno je objavljen „Not Just A Girl”, dokumentarni film u režiji Jossa Crowleyja koji gledateljima otkriva kako pjevačica nadilazi žanrove i granice, trijumfe i probleme. Producirao ga je Mercury Studios, a plasiran na Netflixu. Paralelno s filmom predstavljen je i kompilacijski album „Not Just A Girl (The Highlights)” koji  osim eponimne pjesme – uključuje neke od njezinih najvećih hitova prema njihovom redoslijedu pojavljivanja u dokumentarcu.

S pet objavljenih albuma iza sebe i više od 100 milijuna prodanih albuma diljem svijeta, Shania Twain jedna je od najpoznatijih glazbenica na svijetu. Neki od njezinih najvećih hitova su „Any Man of Mine,” „That Don’t Impress Me Much,” „You’re Still the One” i „Man! I Feel Like A Woman”. Kritički hvaljeno izdanje „Now” iz 2017. godine odmah je po izlasku zauzeo prvo mjesto na Billboard Top 200 i na Top Country Albums Chart.