Podijeli objavu

Peterostruka dobitnica nagrade GRAMMY® i komercijalno najuspješnija pjevačica u povijesti country glazbe Shania Twain ulazi u 2023. s potpuno novim singlom „Giddy Up!” Pjesma ujedno najavljuje njezin željno iščekivani album, „Queen of Me“, koji stiže 3. veljače 2023. Ovo će biti njezin šesti studijski album od 2017. te prvo izdanje koje izlazi pod izdavačkom kućom Republic Records (u vlasništvu Universal Music Group). „Giddy Up!” je odsad dostupna na svim glazbenim platformama.

Zavodljiva i energična nova pjesma „Giddy Up!” još jednom demonstrira neospornu karizmu Shanie Twain.

Stih „Let’s Go Girls!” (iz pjesme „Man! I Feel Like A Woman!“) toliko jača osjećaj samouvjerenosti, ali to su samo riječi koje su nastale tijekom snimanja u studiju; pretpostavljam da će isto vrijediti i za „Giddy Up!” Naime, ovi mi stihovi padaju na pamet kada razmišljam o tome kako ulijeti dozu samopouzdanja. Želim da se ljudi osjećaju dobro kada čuju novi album. Želim da slavljenički ton pjesme „Giddy Up!” pozove publiku da se zabavi, poručuje Shania.

Shania je nedavno osvojila nagradu za glazbenu ikonu na dodjeli nagrada People’s Choice Awards 2022. na kojoj je publiku impresionirala zanosnim nastupom.

Album „Queen of Me” donosi 12 novih pjesama. Od energične uvodne pjesme „Giddy Up!” do osnažujuće naslovne pjesme „Queen of Me” te strastvene završnice „The Hardest Stone” (na kojoj su radili Tyler Joseph i Twenty One Pilots), ovo izdanje predstavlja novo kreativno ostvarenje country legende. Shania je s albuma prethodno predstavila pjesme „Waking Up Dreaming” i „Last Day of Summer”.

Protekla godina donijela je mnoge novosti u karijeri Shanie Twain: objavljen je „Not Just A Girl”, dokumentarni film u režiji Jossa Crowleyja koji gledateljima otkriva kako pjevačica nadilazi žanrove i granice, trijumfe i probleme. Producirao ga je Mercury Studios, a plasiran na Netflixu. Paralelno s filmom predstavljen je i kompilacijski album „Not Just A Girl (The Highlights)” koji – osim eponimne pjesme – uključuje neke od njezinih najvećih hitova prema njihovom redoslijedu pojavljivanja u dokumentarcu.

S pet objavljenih albuma iza sebe i više od 100 milijuna prodanih albuma diljem svijeta, Shania Twain jedna je od najpoznatijih glazbenica na svijetu. Neki od njezinih najvećih hitova su „Any Man of Mine,” „That Don’t Impress Me Much,” „You’re Still the One” i „Man! I Feel Like A Woman”. Kritički hvaljeno izdanje „Now” iz 2017. godine odmah je po izlasku zauzeo prvo mjesto na Billboard Top 200 i na Top Country Albums Chart