Severina publici CMC festivala u Vodicama pružila nezaboravan provod

by lip 8, 2019CMC festival, Domaća glazba, Festivali, Izdvojeno, Koncerti, Vijesti

CMC festival u Vodicama je počeo, a među ostalima obilježio ga je i nastup najveće regionalne pop zvijezde Severine.

Foto: Andrej Smolić/Live studio
Na veliku pozornicu stigla je brodom s kojeg je sišla i kretavši se kroz publiku otpjevala veliki hit “Prijateljice”. Osim njega na repertoaru su bile i brojne druge uspješnice iz njezine bogate, skoro tridesetogodišnje karijere. Od prvih hitova “Djevojka sa sela”“Paloma nera” i “Virujen u te”, preko “Moja štikla”, “Ko je kriv”, “Gas, gas”, “Tarapana” i “Generale” do pjesama s novog studijskog albuma “Halo”: “Popila”, “Otrove”, “Kao”, “Magija” i “Kuma”.

Foto: Andrej Smolić/Live studio

Skoro dva sata uz atraktivne pjevačice i sjajan bend Severina je publici priuštila večer za pamćenje. Na pozornici joj se u jednom trenutku pridružio i Leo s kojim je otpjevala duet “Kreni”. Severina je još jednom pokazala koliko je popularna, a tisuće obožavatelja ispred velike festivalske pozornice prisustvovale su pravom spektaklu. Uz vrhunsku produkciju i tim stručnjaka ovaj koncert se može svrstati u neke od najboljih trenutaka u povijesti CMC festivala.

Foto: Andrej Smolić/Live studio

Organizatori CMC festivala Vodice 2019 powered by Calzedonia dodijelili su Severini i posebno priznanje za naj izvođačicu 2018. godine. Priznanje joj je uručio direktor CMC televizije Mario Kovač.

Severina nakon objavljivanja albuma “Halo” za Dallas Records, s kojeg je nedavno objavila novi singl i spot “LosHa”, te koncerta u Vodicama posvećuje se velikoj promotivnoj turneji.