Home Vijesti Domaća glazba Severina promovirala album Halo: ‘Kažu da sam mršava, a imam isto kila kao prije’

Severina promovirala album Halo: ‘Kažu da sam mršava, a imam isto kila kao prije’

0
Severina promovirala album Halo: ‘Kažu da sam mršava, a imam isto kila kao prije’

‘Igor odlično pjeva. Za ocjenu 8,5 čak devet. On to doživljava kao hobi naravno, ali ima odlično uho’, rekla je Severina gostujući kod Dalibora Petka u njegovom glazbenom showu.

Zajedno sa svojim bandom uživo je izvodila stare hitove, ali i pjesme s novog albuma Halo. Najavila je da će nova turneja koja nas očekuje potkraj godine biti bolja od prošle.

https://www.youtube.com/watch?v=OczKAJX5NyY&feature=youtu.be

‘U jednom periodu mislila sam odustati od pjevanja, zapravo ne toliko od pjevanja već ovog ostalog izvan pozornice. Bilo je perioda kad sam se pitala što i kako dalje, na koji način. Kad sam osjećala da moram otići negdje drugdje. Tad sam producirala svoju predstavu „Čekajući svog čovika“, izjavila je Severina priznavši da je tijekom karijere potrošila previše novaca, ali i da zbog toga ne želi.

‘Sve što volim raditi, uvijek sam se trudila da bude najbolje, a uostalom ne možeš živjeti u sto kuća’, kazala je, priznavši i da joj mozak radi sto na sat, kako nema ništa protiv da sin Aleksandar izabere glazbenu karijeru, te da će uvijek navijati za Hajduk.

https://www.youtube.com/watch?v=XVQ5E2xe3yE&feature=youtu.be

Severinu su u studiju iznenadili brojni prijatelji: glumica Ana Begić Tahiri, autori Dušan Bačić i Bojan Dragojević, prijatelji Emina Pršić i Vedran Prasnikar te stilist Petar Trbović, koji je otkrio da Severina u 11 godina suradnje niti jednom nije promijenila konfekcijski broj, izuzev u trudnoći.

‘Kažu da sam strašno mršava, a ja sad imam istu kilažu kao kad sam ostala trudna. Nije me bilo dugo na televiziji, pa možda je zbog toga’, šalila se pjevačica.

Iva Radić nazvala ju je najbrižnijom mamom, a Mia Dimšić iznenadila obradom njezinih pjesama, pa su dvije pjevačice zajedno zapjevale Severinine hitove Virujen u te i Mili moj. Andrea Andrassy sa Severinom je zaigrala igru ili jedi ili reci, u kojoj je priznala da bi od svih pjevačica najradije ‘zabrijala’ upravo sa Seve.

https://www.youtube.com/watch?v=RxC8kjJtGGM&feature=youtu.be

Severinu su sa porukama iznenadile i brojne kolege: Tonči Huljić, Jasna Zlokić, Ljuba Stanković, a poruka Petra Graše posebno ju je raznježila. ‘Znaš da si mi jedna od najdražih. Jedva čekam da se nađemo na čaši vina’, poručio je Petar, a Severina dodala kako joj je drago da su sve ove godine ostali uvijek isti i nepopravljivi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here