Severina novo ime u Revelinu

by pro 15, 2017Domaća glazba, Izdvojeno, Koncerti, Vijesti

Tko kaže da je sedma godina krizna?! Revelinci definitivno to opovrgavaju i svojim gostima pružaju najbolje od najboljeg. Posjetite u petak 15. prosinca i subotu 16. ured Revelina i iskoristite posljednju priliku za najjeftinije cijene ulaznica za doček Nove godine u Revelinu, koncert Željka Bebeka 3. veljače 2018., ali i novo najavljeni koncert Severine.

Rođendan Culture Cluba Revelin nudi novu i to posljednju priliku da kupite ulaznice po 50% sniženim cijenama samo u uredu Revelina. New Year’s Eve Exclusive 2018 nudi do sada neviđeni glazbeno-scenski program za doček 2018. u najboljem Hrvatskom noćnom klubu. Imate priliku nabaviti ulaznice za regularni i VIP dio po jeftinijoj cijeni i to za čak 50%.

Rođendanski popust za koncert Željka Bebeka također je u ponudi jeftinijih ulaznica Revelina. Na sv. Vlaha stiže svima dobro poznat Željko Bebek, a vi na vrijeme nabavite ulaznice i rezervirajte svoje mjesto na koncertu koji se ne propušta.

Severina je novo ime koje su u slavljeničkom ozračju objavili iz Revelina. Budite brzi i iskoristite jedinstvenu priliku, jer možete nabaviti ulaznice za ovaj koncert također po 50% jeftinijoj cijeni samo u naredna dva dana na adresi Vukovarska 30.

U subotu 16. prosinca iskoristite rođendanske cijene pića u Revelinu, dođite i dobro se zabavite uz zgodne plesačice i akrobate, te flare show. Sve dame očekuje piće dobrodošlice, a kroz večer će se dijeliti brojne nagrade. Domaća i strana glazba na repertoaru su ovu subotu, a blagdanski marathon započnite s najdražim osobama ovu subotu u Revelinu.

Rođendanski popust na ulaznice iskoristite samo u uredu Revelina u petak, 15. prosinca i subotu 16. prosinca, te se subotu zabavite kao nikada do sada u Culture Clubu Revelin.