Severina, najveća regionalna glazbena zvijezda, headliner CMC festivala u Vodicama

by svi 30, 2019CMC festival, Domaća glazba, Festivali, Izdvojeno, Koncerti, Vijesti

CMC festival Vodice 2019 powered by Calzedonia svake godine je za posjetitelje, osim revijalnog dijela festivala, organizirao i niz koncerata najvećih glazbenih imena.

Ove godine headliner festivala je Severina, najveća regionalna glazbena zvijezda, koja već skoro 30 godina oduševljava brojne obožavatelje na Balkanu. Iza nje je ukupno 12 studijskih albuma, brojni hitovi i velike glazbene i producentske suradnje kojima je zaslužila zvjezdani status. I ne samo to! Severina je uvijek ispred vremena, prati svjetske glazbene i modne trendove, a sa svojim timom uvijek je bila na samom vrhu.

“Tvoja prva djevojka”, “Dalmatinka”, “Trava zelena”, “Moja stvar”, “Od rođendana do rođendana”, “Djevojka sa sela”, “Prijateljice”, “Ante”, “Mili moj”, “Virujen u te”, “Adam i Seva”, “Gas, gas”, “Tridesete”, “Dobrodošao u klub”, “Italiana”, “Grad bez ljudi”, “Brad Pitt”, “Tarapana”, “Tutorial”, “Unaprijed gotovo”, “Imaš pravo”, samo su neki u nizu hitova Severine koji su osvajali regionalne top liste i publiku svih ovih godina. Novi hit, “LosHa”, za koji je Severina spot snimala u New Yorku i koji se nalazi na najiščekivanijem albumu godine “Halo” objavljenom za Dallas Records, doživio je istu sudbinu, a izvest će ga i na velikoj festivalskoj pozornici u Vodicama.
Koncert će biti održan na otvorenju CMC festivala Vodice 2019 powered by Calzedonia, u petak, 7. lipnja uz do sada najveću i najbolju produkciju, a uvjereni smo i uz do sada najveću posjećenost. Zainteresiranost publike za CMC festival svake godine je iznimno velika zbog čega se može reći kako je riječ o najvećem festivalu domaće glazbe u regiji. Ove godine bit će održan po 11. put, a okupit će najveća glazbena imena, odnosno više od 50 izvođača koji će u subotu, 8. lipnja izvesti 42 festivalske pjesme koje se mogu pronaći i na dvostrukoj kompilaciji objavljenoj za Croatia Records.