Sergej Ćetković nastupa u Splitu

by kol 21, 2017Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Nakon tri rasprodana koncerta u zagrebačkoj dvorani Lisinski te fenomenalnog koncerta u osječkoj dvorani Gradski vrt, Sergeja Ćetkovića napokon će dočekati i ljubav splitske publike! U sklopu regionalne, odlično posjećene turneje „Moj svijet“ Sergejevi brojni dalmatinski obožavatelji dolaze na svoje pa će zajedno sa svojim omiljenim pjevačem u subotu, 26. kolovoza uživo moći pjevati bezvremenske hitove „Pogledi u tami“, „Prsten na sto“, „Prokleta bila“, „Korov“, „Zar je kraj“ ili posljednji „Nek te ljubav dočeka“ u popularnom klubu Vanilla.

Sergejevi koncerti izvor su pozitivne energije koja se teško opisuje riječima, a lako upija dušom, stoga ne čudi što vjerni obožavatelji iznova dolaze na svaki njegov nastup. 2017. za Sergeja je uistinu impresivna godina – proglašen je regionalnim izvođačem godine na ovogodišnjem CMC festivalu održanom u Vodicama, a izdavačka kuća Croatia Records objavila je album „The Best of Collection“ s njegovih 17 najvećih hitova.

Objavio je i dva nova spota za pjesme „Bolje nađi drugog“ i „To nisi ti“, a trenutno radi na novom singlu uz koji najavljuje veliko iznenađenje. Uz Split, očekuju ga i nastupi u Pazinu 23.09., Mostaru 10.10. te u Zagrebu na već tradicionalnom velikom koncertu u Lisinskom 11.11. Dođite i prepustite se čaroliji Sergejeve glazbe!