Podijeli objavu

Kantautor i glazbenik nastupio je prvi put u zagrebačkoj Areni, a u Hrvatsku je došao sa suprugom Kristinom te kćerima Lolom i Milom, koje su mu se iz publike zaletile u zagrljaj.

Foto: Leon Grdić

Hvala Zagrebu, ovo je bila fantastična večer i sigurno se vidimo ponovno, zahvalio se Sergej Ćetković zagrebačkoj publici nakon rasprodanog koncerta u Areni. Jedan od najtraženijih glazbenika u regiji spektakularan nastup u najvećoj hrvatskoj dvorani otvorio je pjesmom “Oči nikad ne stare”, a na dvoiposatnom nastupu otpjevao je svoje najveće hitove kao presjek dvadesetogodišnje karijere.

Foto: Leon Grdić

Skromni kantautor pokazao se I kao izvrstan zabavljač pa je publici pričao viceve, a često je isticao kako ga iz prvih redova prate supruga Kristina te kćeri Lola I Mila, koje su, kad se Sergej u jednom trenutku spustio među publiku, potrčale u zagrljaj. Kao poseban gost na pozornici mu se pridružio zadarski pjevač Jure Brkljača, koji je sa Sergejem izveo hit “Prokleta bila”. Kako i priliči romantičnom spektaklu, pala je i prosidba. Zagrepčanin Dean Vajda zaprosio je dugogodišnju djevojku Mariju, koja je oduševljeno pristala, a potom su i zaplesali.

Foto: Leon Grdić

Ćetković je izvanrednim nastupom u Areni pokazao zašto je jedan od najpopularnijih izvođača u regiji, a zagrebačka publika, kako kaže, jedna je od najboljih pred kojom je nastupao.

Foto: Leon Grdić

Ovog traženog umjetnika večeras očekuje još jedan nastup I to u splitskoj Spaladium Areni.