Senzualnim ritmovima uz Željka Krušlina & Latino dodatno začinite vruće noći!

by srp 26, 2017Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Kada je u pitanju latino glazba, sve što vas zanima, najbolje je provjeriti u bogatom glazbenom opusu jedinstvenog Željka Krušlina & Latina. Upravo u Kruškinim pjesmama, pronaći ćete najbolje odgovore, jer je ipak riječ o najvećem majstoru regionalne latino glazbe.

Sve to, ali i mnogo više, potvrdio je još jednom posljednjim i aktualnim singlom ‘Čuvaj me’, koji je u kratkom roku osvojio srca brojne publike.

‘Po mišljenju mnogih prijatelja, kolega, ali i glazbenih stručnjaka, pjesma ‘Čuvaj me’ u rangu je skladbe ‘Divno je biti nekome nešto’, za neke čak i bolja.
Ovu pjesmu jako volim, te sam je sa velikim guštom i napisao. Ista je nastala prije godinu dana na Baćinskim jezerima, kod Ploča, u rodnom kraju moje supruge. Zanimljvo je kako ovo nije prva pjesma koja je nastala tamo, pa mogu zaključiti kako taj kraj vrlo inspirativno djeluje na mene.’, istaknuo je Željko.

Osim svega nevedenoga, ova glazbena priča za poznatog latino majstora je itekako posebna, s obzirom da je glavnu ulogu u video spotu odigrala njegova prelijepa kćer Edita, koja se plesom profesionalno bavi osam godina.

Ljeto je glazbenicima vrijeme kada najviše vremena provode na koncertima uz svoju vjernu publiku, a upravo to čeka i Krušku u narednim danima.

Danas će tako Željko zapjevati u Bilicama, Caffe bar Stubalj šešir, a nakon njega slijedi:

27.07. Beach bar Lacus, Poreč
28.07. Wine bar Madirazza, Trpanj

Vjerujemo kako nema boljeg poziva da začinite vruće noći, jedinstvenim latino ritmovima uz jednog i naponovljivog Željka Krušlina & Latino!

Foto: Edita Krušlin