Senidah krajem rujna otvara novu koncertnu sezonu u Boogaloou!

by srp 20, 2023Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Nakon što je na svom prvom nastupu u Boogaloou priredila spektakl za pamćenje, trap diva Senidah vraća se u ovaj klub još jednom raspametiti zagrebačku publiku od prve do zadnje pjesme i otvoriti novu koncertnu sezonu! Datum za pribilježiti je 30. rujna (subota). Early bird ulaznice su već rasprodane! Pretprodajna cijena ulaznica je 25 eura i mogu se kupiti preko sustava Entrio.

Senidah (pravim imenom Senida Hajdarpašić) rođena je u Ljubljani. U početku nije htjela nastupati javno, ali je njena sestra objavila snimku kako pjeva na Youtubeu. Ubrzo je pobijedila na glazbenom natjecanju što je rezultiralo potpisivanjem ugovora s jednom izdavačkom kućom za koju je 2010. izdala svoj prvi samostalni singl “Pustinje”.

Pažnju na sebe skrenula je zatim kao pjevačica slovenskog electro soul benda Muff. Ipak, njen zvjezdani uspon događa se nakon što je izbacila hit “Slađana” u ožujku 2018. sa sjajnog albuma prvijenca “Bez tebe” izdanog za beogradski Bassivity. Osim spomenute Slađane, s tog izdanja vrijedi izdvojiti singlove “Crno srce”, “Bez tebe” i “Belo”, a sve to joj je donijelo iznimnu popularnost u cijeloj regiji. Ističe se i njenu suradnja s Cobyjem, kao i hit s Dinom Merlinom “Dođi” kojim se približila nekoj novoj publici.

Prošle godine u studenom je izbacila svoj drugi album: “Za tebe” sa singlovima”Behute”, “Jadnaja” i “Dva prsta”. Sve u svemu, očekuje se još jedan spektakl u Boogaloou! Sve informacije o samom eventu možete pronaći na Facebooku.