Selena Gomez iznenadila novom pjesmom “De Una Vez”

by sij 17, 2021Izdvojeno, Nova izdanja, Strana glazba, Vijesti

Selena Gomez objavila je singl “De Una Vez”, svoju prvu pjesmu na španjolskom jeziku nakon skoro deset godina. U kreiranju pjesme, kojom je odala posvetu svojem latinoameričkom nasljeđu, sudjelovali su Albert Hype, Jota Rosa te višestruki dobitnik nagrade Latin Grammy, producent Tainy (Bad Bunny, J Balvin).

Slušajte “De Una Vez” na digitalnim glazbenim platformama.

Kroz pjesmu se isprepliću teme osobnog rasta i ljubavi, a Selena je potvrdila da je za nju od velike važnosti. “Iznimno sam ponosna na moje latinoameričke korijene. Ovo je predivna ljubavna himna i osjećala sam se osnaženo pjevajući na španjolskom.” Za “De Una Vez” je predstavljen i videospot koji je u manje od 12 sati skupio više od 4 milijuna pregleda, a za čiju su režiju zaslužni Tania Verduzco i Adrián Pérez.

Posljednji Selenin album naziva RARE debitirao je na prvom mjestu Billboard Hot 200 ljestvice. Na izdanju se našao singl “Lose You To Love Me”, pomoću kojeg se prvi put u karijeri našla na prvom mjestu Billboard Hot 100 ljestvice. Predstavljanje uspješnog albuma nije bio njeno jedino glazbeno ostvarenje u 2020 godini. Gomez je nedavno surađivala s K-POP grupom BLACKPINK na pjesmi “Ice Cream”, čiji je spot do danas pregledam više od 470 milijuna puta.

Svestrana pjevačica prethodne je godine objavila kozmetičku liniju RARE Beauty, u sklopu koje je pokrenula zakladu Rare Impact, čiji je cilj skupiti 100 milijuna dolara namijenjenih onima koji nemaju pristup sredstvima za brigu o mentalnom zdravlju.