Podijeli objavu

Seasplash festival slavi ovo ljeto punoljetnost na Martinskoj kod Šibenika, a zbog okolnosti koje su pogodile cijeli svijet ipak će ovo izdanje festivala dobiti jedan poseban naziv – Seasplash Corona Dance.

Od 16. do 19. srpnja na Martinsku dolazi većina najavljenih izvođača, a sljedeći tjedan njima će se pridružiti još novih imena u objavi finalnog line-upa festivala. Na žalost zbog pandemije i nemogućnosti putovanja ove godine ipak nećemo uživati u nastupima Asian Dub Foundationa, Pitch Blacka, ST!llnessa i Crazy Baldheada. Izvođači koji nisu u mogućnosti nastupati ove godine, pojavit će se u narednim izdanjima festivala.

Bez obzira na ove vijesti, Seasplash pruža i dalje bogat i zanimljiv niz glazbenih gostiju, a tu su pozornice tik uz more, niz besplatnih radionica, kamp u hladu borove šume, dućan ploča i merchandisea, zabave na plaži i jedinstvena opuštena Seasplash atmosfera po kojoj je festival naširoko poznat.

Kako bi izašli u susret publici, Seasplash i dalje cijenu festivalskih ulaznica drži na najpovoljnijoj early bird cijeni. ‘Ranograbilice’ su u prodaji sve do 24. lipnja kada cijena festivalske ulaznice raste, a u prodaju će tada biti puštene i jednodnevne i grupne ulaznice.

Drugi u nizu u seriji Seasplash Festival Ambassador Streamova s festivalskim ambasadorima širom svijeta predstavit će jedne od najpoznatijih regionalnih sound systema i producentskih dueta Roots In Session iz Slovenije. Roots In Session proslavit će na Seasplash Festivalu ovo ljeto i 20. godišnjicu svog glazbenog puta. Iako su dva glavna selektora Pier i Fu podrijetlom iz različitih glazbenih pozadina i pod utjecajem svih vrsta glazbenih žanrova, njihov se ukus temelji na pozitivnim reggae vibracijama. Uključite se danas u, u srijedu, 17. lipnja, u 19:30 sati putem Seasplash Facebook stranice i Seasplash YouTube kanala.