Sean Paul predstavlja novi album te singl s Gwen Stefani i Shenseea

by lip 5, 2022Izdvojeno, Nova izdanja, Strana glazba, Vijesti

Višestruko nagrađivana globalna ikona Sean Paul objavio je svom osmi studijski album „Scorcha“! Na albumu koji sadrži 16 pjesama jamajčanski glazbenik predstavlja svoj karakterističan plesni zvuk, i to upravo ususret ljetu. Na albumu se pojavljuju brojni legendarni glazbenici različitih žanrova; u najnovijem singlu „Light My Fire” gostuju Gwen Stefani i Shenseea. Album „Scorcha“ (kao i novi singl) odsad su dostupni na svim glazbenim platformama.

Neočekivano uparivanje vokala pop ikone Gwen Stefani te Shenseeainog jamajčanskog dancehall zvuka svjedoči o Paulovoj vrhunskoj sposobnosti u stvaranju globalnih hitova. Sa zaraznim refrenom, „Light My Fire” ima sve preduvjete da bude najveća himna ovog ljeta!

Novi album uključuje i ranije objavljene pjesme „Scorcha”, „Only Fanz” (ft. Ty Dolla Sign), „Dynamite” (ft. Sia), „How We Do It” (ft. Pia Mia) „No Fear” (ft. Damian Marley & Nicky Jam). Osim što Sean Paul ovim izdanjem garantira da će vas natjerati na ples, na njemu svoju glazbu vodi do novih dubina istražujući teme kao što su nevjera, stres i strahovi na pjesmama poput „Borrowed Time” i „Good Day”. Cijeli popis pjesama pogledajte u nastavku.

Vraćajući se na velike pozornice nakon dvogodišnje pauze zbog pandemije, Sean Paul je željan i uzbuđen zbog ponovnog povezivanja sa svojim obožavateljima uživo. Nakon američkog dijela turneje, on ovog ljeta kreće s nastupima u Ujedinjenom Kraljevstvu, Europi i Kanadi. Sean bi se također trebao pridružiti Pitbullu nadolazeće jeseni na turneji „Can’t Stop Us Now”.

Tijekom svoje dugogodišnje karijere, Sean Paul je kao glazbenik s jedinstvenim dancehall zvukom i neiscrpnom strašću postao jedno od najprepoznatljivijih imena na svjetskoj glazbenoj sceni. Njegova vještina u prikazivanju snage i jedinstva u glazbi kroz različite suradnje i različite žanrove lansirala ga je na vrhove top ljestvica te mu je zaradila brojne nagrade i ogromnu bazu obožavatelja. Među nedavnim priznanjima ističe se nominacija za Grammy (najbolji reggae album) koju je zaradio sedmim studijskim albumom „Live N Livin” iz 2021.

Rijetko kad se dogodi da umjetnik postane personifikacija žanra u kojem djeluje, no upravo je to slučaj sa Sean Paulom: dovoljno je da izgovori jednu riječ ili frazu da dočara svoju umjetničku formu. U sedam dosadašnjih studijskih albuma, međunarodna superzvijezda uspjela je svoj zvuk, začet u malim jamajčanskim klubovima, proširiti čitavim svijetom.