Podijeli objavu

Višestruko nagrađivana globalna ikona Sean Paul objavio je svom osmi studijski album „Scorcha“! Na albumu koji sadrži 16 pjesama jamajčanski glazbenik predstavlja svoj karakterističan plesni zvuk, i to upravo ususret ljetu. Na albumu se pojavljuju brojni legendarni glazbenici različitih žanrova; u najnovijem singlu „Light My Fire” gostuju Gwen Stefani i Shenseea. Album „Scorcha“ (kao i novi singl) odsad su dostupni na svim glazbenim platformama.

Neočekivano uparivanje vokala pop ikone Gwen Stefani te Shenseeainog jamajčanskog dancehall zvuka svjedoči o Paulovoj vrhunskoj sposobnosti u stvaranju globalnih hitova. Sa zaraznim refrenom, „Light My Fire” ima sve preduvjete da bude najveća himna ovog ljeta!

Novi album uključuje i ranije objavljene pjesme „Scorcha”, „Only Fanz” (ft. Ty Dolla Sign), „Dynamite” (ft. Sia), „How We Do It” (ft. Pia Mia) „No Fear” (ft. Damian Marley & Nicky Jam). Osim što Sean Paul ovim izdanjem garantira da će vas natjerati na ples, na njemu svoju glazbu vodi do novih dubina istražujući teme kao što su nevjera, stres i strahovi na pjesmama poput „Borrowed Time” i „Good Day”. Cijeli popis pjesama pogledajte u nastavku.

Vraćajući se na velike pozornice nakon dvogodišnje pauze zbog pandemije, Sean Paul je željan i uzbuđen zbog ponovnog povezivanja sa svojim obožavateljima uživo. Nakon američkog dijela turneje, on ovog ljeta kreće s nastupima u Ujedinjenom Kraljevstvu, Europi i Kanadi. Sean bi se također trebao pridružiti Pitbullu nadolazeće jeseni na turneji „Can’t Stop Us Now”.

Tijekom svoje dugogodišnje karijere, Sean Paul je kao glazbenik s jedinstvenim dancehall zvukom i neiscrpnom strašću postao jedno od najprepoznatljivijih imena na svjetskoj glazbenoj sceni. Njegova vještina u prikazivanju snage i jedinstva u glazbi kroz različite suradnje i različite žanrove lansirala ga je na vrhove top ljestvica te mu je zaradila brojne nagrade i ogromnu bazu obožavatelja. Među nedavnim priznanjima ističe se nominacija za Grammy (najbolji reggae album) koju je zaradio sedmim studijskim albumom „Live N Livin” iz 2021.

Rijetko kad se dogodi da umjetnik postane personifikacija žanra u kojem djeluje, no upravo je to slučaj sa Sean Paulom: dovoljno je da izgovori jednu riječ ili frazu da dočara svoju umjetničku formu. U sedam dosadašnjih studijskih albuma, međunarodna superzvijezda uspjela je svoj zvuk, začet u malim jamajčanskim klubovima, proširiti čitavim svijetom.